hvordan man kan fortælle om en nedskæring er inficeret

Nedskæringer på huden kan spænde fra mindre skrammer til dyb snit , der kræver sting og kirurgi . Epidermis er en fantastisk orgel , fordi det beskytter kroppen mod infektioner . Når det er punkteret , men risikoen for infektion øges betydeligt . Der er nogle nemme måder at afgøre, om dit snit er inficeret , eller hvis det kan blive smittet . Efter et par tip kan også undgå at have det blevet så
1
Bestem hvor alvorlig den oprindelige snit . Hvor dybt de afskårne er normalt bestemmende hvor alvorligt det er . Dette betyder ikke, at en lavvandet nedskæring ikke kan blive smittet eller ikke vil blive en alvorlig fare , sommetider den mindste af de stykker, der kan overses som trusler , når de virkelig er . En dyb skåret , dog blevet kan smittet lettere . I begge tilfælde , desinficere snittet med sæbe og vand eller jod , så snart du er i stand . Cover snittet , når det er desinficeret med en steril forbinding . Hvis snittet er lille , skal du bruge en selvklæbende bandage . Hvis det er stort , brug gaze og medicinsk tape . Så se det nøje over de næste mange dage for tegn på infektion .
2 .
Se efter rødme og hævelse . De første tegn på infektion i en nedskæring poser i huden omkring snittet og en stribet rødme på de udskårne selv og området omkring den . Ikke nødvendigvis en dårlig ting . Det betyder, at kroppens immunforsvar gør sit arbejde og er reparation af beskadiget væv . Hvis den hævelse og hævelser fortsætte i mere end fire eller fem dage og forværre i stedet for at få det bedre , søge lægehjælp .

3 .
Hold øje med decharge. Kroppens hvide blodlegemer er som din kredsløbssygdomme 's hær . De marcherer ind, hvor der er infektion , så kæmpe og dø . De døde hvide blodlegemer er det, der gør op pus , der kommer ud af en inficeret snit . Igen , dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting . Det betyder, at dine hvide blodlegemer gør deres job . Det betyder dog, at snittet skal begynde at lede og følelse bedre kort derefter . Hvis det ikke sker, skal du kontakte din læge .
4 .
vide, hvornår de gå til hospitalet . Der er visse typer af udskæringer , som kræver øjeblikkelig opmærksomhed af en læge , selv før du har en chance for at lede efter infektion . Hvis en metalgenstand gennemborer din hud , og hvis du ikke har haft et skud for Bidfunktion uorden eller stivkrampe inden for de seneste fem år ( stivkrampe podning ) , skal du straks søge lægebehandling . Stivkrampe kan sætte i fra interne eksponering for beskidt metalgenstande , og det er let at undgå , hvis du har et skud administreres med det samme . Også, hvis dit snit er fra et dyr , som du ikke kender , især et vildt dyr som et egern eller en omstrejfende hund , skal du have en rabies skud . Disse billeder er ikke en masse sjov , men de vil forhindre dig i at en stor del af kvaler i det lange løb .

gode råd og advarsler • Hvis du har sukkersyge eller problemer med omsætning, kan du være mere tilbøjelige til at få en infektion , selv fra en ubetydelig klippe , eller har problemer med cut healing . Hvis du lider af enten betingelse , skal du kontakte din læge .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.