hvordan man kan mærke en testpræparater lægemiddel

FDA og andre reguleringsorganer kræve, at testpræparater lægemidler skal vedligeholdes og spores . Det er også et krav , at de er korrekt mærkes at sikre, at modtageren er klar over , at det ikke er en godkendt medicin . at sikre at du opfylder disse krav , skal du følge trinene i denne artikel

Du skal bruge:
en Investigational narkotika produkt
. Etiketter.


1 .

Lej en professionel .
Afhængig af antallet af etiketter , du har brug for , kan det være bedst at hyre en klinisk emballage og mærkning selskab for at skabe de etiketter for dig . Flere er noteret på internettet og faglige tidsskrifter .
2 .
Opret en kladde.
Hvis du kun har brug for en håndterbar størrelse , skal du oprette et udkast til de undersøgte produktmærke for at sikre, at alle oplysninger er til stede og arbejde fra det .
3 .
Tilføj ansvarsfraskrivelse .
En vigtig forudsætning er , at etiketten skal have redegørelsen " Advarsel : New Drug-Begrænset af Federal ( eller USA ) lov til at eksperimentel anvendelse . "

4
omfatte grundlæggende oplysninger om det undersøgte lægemiddel . .
Etiketten skal indeholde følgende : 1 ) navn narkotika produkt , 2 ) opbevaringsforhold ( som temperatur og luftfugtighed) , 3 ) navnet på fabrikanten , 4 ) styrke eller dosering , og 5 ) navn på kontaktperson i tilfælde af en nødsituation .
5 .
Inkluder protokol oplysninger .
til sporing , vil de fleste sponsorer omfatte navn og protokol nummer om det undersøgte lægemiddel etiketten .

gode råd og advarsler • Investigational produkter kan ikke indeholde urigtige erklæringer eller krav på etiketten , eller når der refereres til i reklamematerialet .
 • For mere information om testpræparater og mærkning , se ressource sektion .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.