hvordan man kan pakke en sti med genvundet savsmuld

Packing en sti med genvundet savsmuld er en nem måde at forskønne en sti og skaber en dejlig æstetik, der kan nydes i flere år . Selvom du skal kontakte din lokale myndigheder, før bygge et spor , i alt væsentligt en forbindelse vil vi antage , at stien allerede er bygget og inden din ejendom linje
1 .
Undersøg stien . Før du overhovedet begynder dit projekt skal du finde ud af hvor meget savsmuld , du behøver. En savsmuld vej ville nødvendiggøre om en kubikfod savsmuld for hver kvadratmeter af sporet .
2 .
Forbered stien . Oprejst grænser på den side af den sti, der vil holde savsmuld på stien og ikke hele din værftet .

3 .
anskaffe savsmuld . Denne opgave kan variere fra meget let til meget hård . Ofte når folk vælger at opdatere deres savsmuld i deres gård eller have , de blot lægge nye savsmuld over den gamle . Men nogle gange det savsmuld bare hober sig op for højt, og grundejeren skiller sig af . En god måde at finde kasseres savsmuld er at skrive en annonce på Craigslist , eller i din lokale avis .
4 .
Læg savsmuld . Den nemmeste og mest grundlæggende måde at gøre dette på er med en trillebør , nogle skovle og et par gode venner . Vær generøs med mængden af savsmuld , du bruger .
5 .

Level savsmuld . Du ønsker ikke store dynger af savsmuld i uberegnelig steder . Brug en robust metal rake til niveau stien .
6 .
Pack savsmuld . Din genanvendes savsmuld Stien skal være tæt pakket , så du ikke sparke savsmuld rundt .

gode råd og advarsler


 • Arbejdet med skemaer , når du har et øjeblik , men vent til sommer for at gøre arbejdet . Mere end sandsynligt mennesker vil være mere tilbøjelige til at give dig deres gamle savsmuld .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.