hvordan man overlever en Nuclear Blast

Vil du vide , hvordan man overlever en Nuclear Blast og beskytte din familie , kære og naboer fra fare
A Nuclear Blast er sammensat af tre dele : ? Den ildkugle , chokket bølge , og strålingen . For at overleve en Nuclear Blast , skal du tilstrækkelig beskyttelse fra alle tre aspekter . Mens undgåelse af sådan en begivenhed er ideelt , er det stadig meget muligt at overleve en Nuclear Blast , hvis du har en vis afstand mellem dig og de første eksplosion

Du skal bruge: .
Fallout ly eller under jorden værelse .
.
Kaliumiodid .
Vand Mad .


1 .
indse konsekvenserne af en nuklear eksplosion på tæt hold . Den eneste måde , at nogen på ground zero vil overleve en Nuclear Blast er , hvis han er i en nuklear eksplosion læ . Disse krisecentre er begravet dybt under jorden , under lag af rock, og er generelt ikke åbne for offentligheden. Alt over jorden ved eksplosionen sted vil enten blive øjeblikkeligt forbrændt af den intense varme ildkugle , eller vil blive knust købe den massive overtryk i chok bølge .
2 .
Minimer din eksponering . Den bedste måde at overleve en Nuclear Blast , hvis du ikke er faktisk på Ground Zero er stadig gammeldags " ande-og dække " -metoden . Så snart du ser ildkugle , gå i dækning ved at droppe til jorden i fosterstilling , som dækker så meget eksponeret hud som muligt for at begrænse din udsættelse for alfa stråling og varme .

3 .

Indse , at tage dækker også vil begrænse din udsættelse for virkningerne af den massive chok bølge genereret af Nuclear Blast . Som i en orkan eller tornado , vil trykbølgen blive driver vragrester i alle retninger . Varmen og trykbølge vil udvide langt længere ud end de faktiske ildkugle.
4 .
Flyt til en nedfald husly , så snart virkningerne af den oprindelige eksplosionen er aftaget . Radioaktivt nedfald vil begynde kort tid efter eksplosionen , fra et par minutter til timer , afhængig af hvor tæt du er på blast site .
5 .

Tag kaliumiodid med en sats på 130 mg /dag per voksen ( 65 mg /dag pr barn . ) Dette beskytter din krop fra overtagelsen af den farlige radioaktive jod til stede i nedfald.
6 .
Forblive i nedfald husly , indtil du er evakueret , eller er der ikke længere farlig stråling udenfor . Uden en geigertæller , vil dette være umuligt at afgøre , men det kan tage flere uger . En kortbølgeradio , tilstrækkelig mad og vandforsyning og sanitet fornødenheder er uundværlige i dette worst case- scenario .

gode råd og advarsler


 • Så snart blast er overstået check dig selv og dem omkring dig for skader og derefter flytte straks en nedfald husly .
 • Hvis du er blevet advaret om en forestående atomangreb , at komme til en underjordisk husly vil øge dine chancer for overlevelse .
 • I tilfælde af en nuklear eksplosion , ikke stå og stirre på Den ildkugle , gå i dækning straks
 • Når eksplosionen er over det radioaktive nedfald vil komme om kort tid , hvilket kan være dødbringende . Flyt til en nedfald husly med det samme.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.