hvordan man stopper en stalker

Hverdagens flere og flere mennesker , navnlig kvinder , bliver ofre for stalking , da det er en forbrydelse på fremmarch . Ifølge The National Center for ofre for kriminalitet , over en million kvinder og omkring 400. 000 mænd stilkede hvert år . Disse tal kan være langt højere , men det er svært at beregne , fordi mange ikke ved, de bliver forfulgt . Det er næsten umuligt at vide , hvor mange mennesker er stilkede , før de bliver myrdet . Med denne forbrydelse så hurtigt at komme ud af kontrol , er det vigtigt , at du ved hvordan du beskytter dig selv . . Følg disse retningslinjer , og du kan være bedre forberedt til at stoppe en stalker
1
Se efter tegn på , at indebære du er ved at blive forfulgt . Vær opmærksom at se , om du bliver forfulgt , når du er i offentligheden. Hvis du får opkald og den person, hænger op på dig , kunne det være en stalker . Vær forsigtig , hvis du får breve fra nogen, du ikke kender , eller ikke kender godt . Også være forsigtig med at modtage gaver på arbejdspladsen og derhjemme . Hvis du hører , at nogen spørger om dig , kan det være stalker , der ønsker at lære mere om dig . Det kan lyde harmløst , men det er bedre at være sikker så at ignorere disse tegn .
to .
indberette eventuelle mistænkelige aktivitet, som du måske tror kan være knyttet til en stalker . Ring til det lokale politi , og lad dem vide det samme , hvis du føler, du kan være i fare . Selv hvis du ikke har konkrete beviser , er det bedre de har heads up tidligt , hvis der kunne være et problem . Giv dem alle detaljer , uanset hvor ubetydeligt det kan lyde til dig . Dette vil hjælpe dig og politiet om at afhente et mønster . Fortæl betroede venner , familiemedlemmer og naboer du tror , at du bliver forfulgt . De kan hjælpe dig med at holde øje så godt. Vær sikker på at du kan stole på dem, som du fortæller . Husk , kan de være den ene stalking dig .

3 .
Hold noter eller en journal over , hvad der sker for dig . Dette vil hjælpe dig til at være i stand til at bevise over for myndighederne , du er ved at blive forfulgt . Det vil også hjælpe dig til ikke at føle som om du er at miste dit sind . Du vil høre " det er alt i dit hoved " fra andre . Dette vil hjælpe dig vide , at noget er galt .
4 .
Forstå hvad der motiverer nogen til at blive en stalker . Ønsker kontrol er bare ét motiv . Mange stalkere mener at have et forhold til deres offer . Dette er ikke altid tilfældet . Vrede , besættelse og misundelse er andre grunde mennesker bliver stalkere . Selvfølgelig kan STALKER har en psykisk eller personlighedsforstyrrelse (1 /7 af stalkere er psykotiske , når de er stalking nogen ) , der forårsager deres adfærd .
5 .

Må ikke reagerer på person, som er forfølgelse dig . Forsøg ikke at konfrontere dem , eller har en anden konfrontere dem . Din eneste handling bør være at ringe til politiet og STALKER må aldrig vide, at du har gjort dette . Handle , som om alt er helt normalt . Mange gange er stalkere ønsker en reaktion . Må ikke give dem , hvad de ønsker .
6 .
indse, at der er en sammenhæng mellem forfølgelse og vold i hjemmet . Tidligere bofæller , partnere og ægtefæller henvender sig ofte til forfølgelse ved kontakt har været begrænset. Vær forsigtig med alle forhold, der ikke endte godt, og selv dem, der gjorde . Manglende kontakt kan udvikle sig til en besættelse eller jalousi , som du har flyttet videre med dit liv . Kontakt din lokale vold safe house eller DV advocacy kontor . De vil også kunne hjælpe dig .
7 .
Få en fastholdende eller beskyttelse mod forfølgelse /misbrug orden . Du lokale politi og domstol advokat kan hjælpe dig med detaljerne for at opnå disse ordrer i dit område . Vold i hjemmet går kan også hjælpe dig , hvis din situation opfylder deres retningslinjer for vold i hjemmet . Glem ikke , at disse ordrer kun er stykker papir . de kan ikke stoppe et projektil


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.