hvordan man undgår en ferie hot tub udslæt

Boblebad , også kaldet kurbade , er blevet et "must have " feature på mange ferie udlejningsejendomme . Hvis ikke korrekt vedligeholdt og fastholdt imidlertid, kan din brug af varmt karbad eller spa er blevet et mareridt i stedet for en fornøjelig oplevelse . Rådene i denne artikel vil hjælpe dig til at vide om og undgå at få en hot tub udslæt på en ferie udlejningsejendom

Du skal bruge: .
Hot badekar eller spa
. Test kit


1

et varmt karbad eller spa udslæt kan forekomme af to hovedårsager : .
a. Vandet er ikke tilstrækkeligt desinficeret , og du udvikler røde knopper , som er forårsaget af en bakteriel infektion i nogle af hårsækkene , oftest på dine arme , ben og ryg . Dette er en form for folliculitis , der forårsager kløende røde knopper på huden og kan endog kræve et besøg hos en læge .
b. Vandet er over behandlet med kemikalier , så du udvikler en rødmen eller udslæt på huden , som er en allergisk reaktion , som kan være ledsaget af en meget ubehagelig kløe .
to .
Før ind i en hot tub eller spa , bør du undersøge det for klarhed og lugt . Vandet skal være klar og have en frisk duft . Temperaturen bør fastsættes til højst 102 grader Fahrenheit . Der bør være en form for flydende enhed, der har pellets som gør renser , såsom klor . Hvis disse forudsætninger ikke er opfyldt, bør du ikke engang gå i vandet , indtil en tjeneste opkaldet er afsluttet .
3 .
Test vandet for sin ph balance og for at sikre , at det er korrekt desinficeres . Du kan gøre dette nemt med en swimming pool test kit, som er billig og nem at bruge . De mest almindelige kit har to kamre , som du tilføje et par dråber af test kemikalier , som vil fortælle dig straks både pH balance og omfanget af rensningen, som f. eks klor eller brom .

4 .
anden måde at teste hot tub eller spa vand er at bruge teststrimler , der kan købes på ethvert pool og spa tilbehør butik . Disse er meget nemme at bruge og kan pakkes i din bagage . Du blot dyppe strimler i vandet og sammenligne de farver , du får med en kode på etiketten på flasken . Den enkleste strimler vise dig ph niveau , mængden af renser , og den samlede alkalinitet i vandet .
5 .
Hvis niveauet af sanitizer tests for lavt , ikke engang komme ind på vand, indtil du modtager en service besøg af ejendommen lederens vedligeholdelse agent . Utilstrækkelig renser vil resultere i øgede koncentrationer af bakterier i vandet, og en øget sandsynlighed for at pådrage sig folliculitis , også kendt som " hot tub udslæt " .
6 .

Hvis niveauet af sanitizer er for højt, eller hvis det pH-niveau ikke er afbalanceret , vil du have en øget chance for at få hudirritation eller en allergisk reaktion over for de anvendte kemikalier . Igen , bør du bede om en tjeneste opkald . Hvis disse niveauer er kun fra en smule, bør du begrænse din tid i vandet og skylles ud i en bruser , når du kommer ud , indtil du er sikker på , at du ikke har nogen dårlige reaktioner . Nogle steder gør det muligt højere renser end det optimale niveau, der anbefales af testkit .
7 .
Kontrollér vandet i leje varmt karbad eller spa hver anden dag , da sanitizer koncentrationer ændre sig med tiden . Igen , aldrig gå i vandet , hvis renserniveauet er for lavt . Det varme vand åbner dine porer og gør din hud mere modtagelige for infektioner forårsaget af bakterier.

gode råd og advarsler


 • Nyd din afslappende tid i et korrekt vedligeholdt hot tub eller spa .
 • Lad ikke din ferie blive ødelagt af en dårlig reaktion på vandet.
 • Tjek Resource linket for mere information .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.