kan du give blod med højt blodtryk ?

Kan du give blod med højt blodtryk


I nogle tilfælde vil højt blodtryk diskvalificere en person fra at donere blod . Men hvis blodtrykket er forhøjet , men ikke ekstremt høj , vil en person er berettiget til at donere hendes blod . Referenceprogrammet oprettet af Røde Kors er , at en person ikke er berettiget til at donere , hvis deres systoliske blodtryk er over 180 eller deres diastoliske blodtryk er over 100 . Dem, der falder uden for disse retningslinjer er udelukket fra at donere blod . Dem med lavt blodtryk kan donere , så længe deres lavt blodtryk læsning er i overensstemmelse med deres normale blodtryk .

Hvorfor er der ikke Folk med ekstremt høj Blood Pressure Kvalificerede til at donere ?


Folk med ekstremt højt blodtryk pres har generelt underliggende forhold, der påvirker deres blodtryk eller er berørt af det . De har også en tendens til at være på en stærk medicin for at regulere deres blodtryk . På grund af dette , kan folk med ekstremt højt blodtryk være større risiko for komplikationer fra donere blod end andre mennesker . Blod er bestemt til at redde liv , ikke at bringe dem i fare . På grund af dette, selv om mange mennesker med højt blodtryk kan donere uden at skade sig selv er reglerne håndhæves for at hjælpe med at holde donorerne sikkert og for at fjerne risikoen for at nogen er skadet ved at donere deres blod .

Hvad kunne Make Me Udelukkelse til blodtapning ?


Der er mange forskellige ting , der kan gøre en person for ikke at kunne donere deres blod . Hiv /aids- smitte , højt blodtryk , visse lægemidler , og lave celletal er blot nogle af de mest almindelige ting, der gør en person støtteberettigede. For en komplet liste over de betingelser for støtteberettigelse , følg linket nedenfor for at Røde Kors hjemmeside retningslinjer . Og husk , afvisning fra donere blod , er anonyme og er almindeligt , så pinligt bør ikke afskrække dig fra at gå ind og blive evalueret for støtteberettigelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.