om EMT klasser

En vis mængde klasseundervisning skal udfyldes for at forberede en person til at blive en akut medicinsk tekniker ( EMT ) . Mens varierer fra stat , i alle tilfælde , kursusaktiviteter , der omfatter foredrag og praktiske sessioner , der dækker førstehjælp og liv støtteforanstaltninger , der skal træffes forud for mødet i en EMT certificering test

Funktion


Emergency medicinsk tekniker klasser er nødvendige for alle, der ønsker at blive en EMT . Mens de krav er forskellige fra stat , disse klasser forbereder nogen til at reagere på nødsituationer og yde lægehjælp med et tilbud om al den førstehjælp , grundlæggende og avanceret livsopretholdende viden er nødvendig for at passere en eller national EMT certificering test .

Funktioner


EMT klasser har både praktisk og foredrag portioner . De praktiske afsnit indeholder en mulighed for at lære i en hands -on situation med skuespillere eller sutter som patienter og med fremstillede medicinske situationer , der skal løses . Foredraget del af de klasser, følger det medfølgende lærebog og inddrager instruktør taler om de emner , der skal dækkes , mens de studerende tager noter . In-class test for begge de to dele er generelt givet .

Tidsramme


Antallet af klasseværelset time fastsættes på en state -by-stat eller nationalt plan . Den generelle benchmark er ved at afslutte mindst 120 timers undervisning , men varierer fra stat og program . Tiden fra start til færdiggørelse kan være alt fra en måned til fire måneder , afhængigt af hvor mange gange om ugen klasser er afholdt , og varigheden af disse klasser .

Typer


Der findes forskellige former for EMT certificering programmer : første certificering , fornyelse og yderligere påtegninger , såsom defibrillator brug . Afhængigt af staten , kan Undervisningen omfatter grundlæggende eller avancerede livsopretholdende teknikker .

Betydning

En vellykket gennemførelse af EMT klasser kvalificerer person til at tage eller national EMT test for at blive officielt certificeret og i stand til at fungere som en frivillig eller udbetales ambulanceflyvninger tekniker . Klasserne og test er nødvendige for både frivillige og betalte EMTs .

Potentielle

Afslutning af EMT klasser viser vilje til at indlede det medicinske område og yderligere klasser for specifikke certificeringer ( såsom brugen af defibrillatorer ) kan tages yderligere en EMT 's træning . Også , genopfriskningskurser tillade EMTs for at lære nye teknikker og få opdateret behandling information .

Advarsel

Enhver, der er sarte om visning grafiske medicinske situationer som en del af et foredrag præsentation eller lærebog fotografering , bør ikke være indskrevet i EMT klasser til at begynde med , da han sandsynligvis vil være ude af stand til at tilbyde hjælp i tilfælde af en egentlig medicinsk nødsituation .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.