om asbest test

Der er mange måder at teste for tilstedeværelsen af asbest i et hjem . Selv om der er hjem kits til rådighed på markedet, test for forekomst af asbest i visse materialer , de ekstremt farlige karakter af asbest viser, at en lige så ekstrem grad af forsigtighed bør anvendes , når dens tilstedeværelse er mistænkt for. Læs videre for at lære mere om test for forekomst af asbest i hjemmet eller på arbejdspladsen

Historie


Asbest er et naturligt forekommende materiale, der er udbredt i hele luft , vand og jord på vores naturlige miljø . På grund af dens naturlige varme-og brand-resistente egenskaber , blev asbest brugt i konstruktionen af bygninger og fremstilling af myriader af almindelige materialer , såsom tøj og klæbemidler , indtil det blev forbudt for en sådan brug af EPA i 1989 . En senere retsafgørelse tilladt for brugen af små mængder af asbest i nogle materialer , men koncentrationen er stadig stærkt reguleret .

Advarsel


Når forekomsten af asbest er mistænkt i et område , er det vigtigt , at materialet ikke forstyrres på nogen måde , når det er muligt . Den største fare , som asbest er inhalation af luftbårne asbest partikler . Fordi asbest partikler er mikroskopiske i størrelse , kan de hurtigt blive luftbårne hvis forstyrret , der bringer alle i nærheden , herunder uden for den pågældende bygning . I stedet for at forstyrre det materiale , selv at fjerne en lille prøve til test , er det stærkt anbefales, at et akkrediteret asbest test faglige skal kontaktes for at teste den formodede område uden fare for bygningens beboere .

Funktion


Et materiale , der er mistænkt for at være asbest ikke kan identificeres blot ved at kigge på det . I stedet skal udtages der en prøve af materialet , som derefter vil blive undersøgt ved hjælp af en polariseret lys mikroskop for at bestemme dens art . Selvom der er mange mennesker og organisationer , der hævder at være i stand til at identificere asbest uden at betale for en dyr prøvetagning og lab test , de eneste mennesker, der anbefales af EPA for asbest test er de organisationer , der er akkrediteret og har licens til at gøre det .

Typer


Selv om der er generelle , entreprenører findes der specialiserer sig i test af asbest , er det stærkt anbefales , at den eller de virksomheder udvalgt til asbest afprøvning på ingen måde er forbundet med en fjernelse af asbest selskab . Der er mange neutrale asbest testere til rådighed til at vælge fra , som er blevet uddannet eller er certificeret af EPA , og valget af en neutral tester kan lindre enhver mistanke om svigagtig resultater .

Overvejelser

Hvis tilstedeværelsen af asbest er mistanke i hjemmet , bør boligejer seriøst overveje at have en akkrediteret asbest tester kommer til det pågældende område til at foretage en vurdering . Ofte vil en neutral tester simpelthen anbefale at forlade området uforstyrret , hvis det er i en isoleret del af hjemmet , men i tilfælde af, at asbest er beliggende nær cirkulerende luft eller andre typer af engagementer , boligejer hæfter ikke kun for beboerne af hjemmet selv, men også for alle i nærheden beboere , der kan være i fare . Når vi beskæftiger os med stoffer som farlige som asbest , er det altid bedre at fejle på siden af forsigtighed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.