om bakteriekulturer

Bakteriekulturer kan findes i videnskabelige laboratorier af alle typer . Dedikeret De til at studere den mikroskopiske verden , hvad enten faglig eller en elev , kan du finde masser af brug for bakterier kulturer . Bakterier svarer til planter i , at de vil vokse , hvis betingelserne er rigtige . Det er bakteriekultur opgave at kopiere disse betingelser

Funktion


Bakterier kulturer er medier, der bakterier dyrkes . Mad er indeholdt i bakteriekultur , der tilskynder til bakterier til at bosætte sig og vokse . Dette er nødvendigt , når en bestemt streng af bakterier skal undersøges , om undersøgelsen af en ny stamme af bakterier eller en uskyldig eksperiment, som i en high school biologi klasse .

Typer


Næringsmedier indeholde fødevarer , salte , forskellige aminosyrer og kvælstof . Undertiden er disse næringsstoffer medier har defineret aminosyrer , mens andre gange disse aminosyrer er udefineret . Ofte , en speciel farve føjes til en næringssubstrat at observere forandringer, der sker i det næringsstof . Så bakterievækst kan undersøges med det blotte øje eller gennem et mikroskop .

Typer


Minimal bakteriekulturer har kun minimal næringsstoffer og ingen aminosyrer . Disse kulturer er skabt med håbet om , at usædvanlige og vilde bakterie vil vokse . Forskere designe minimal bakteriekultur kan forsøge at forhindre bakterier i at udveksle deres DNA , og de kan forsøge at skabe kunstige bakterier . Ligesom naeringssubstrater , har minimal medier kulstof , salt og vand for at fodre bakterierne .

Typer


Selektiv medier forsøger at vokse specifikke bakterier ved at tilføje forskellige aminosyrer , næringsstoffer , antistoffer og andre kemikalier . Undertiden er en række bakterier, der har nyttige egenskaber kan dyrkes . Sommetider gener er indsat i en særlig mikrobe , der vil give den mikrobe modstand mod en antistof . Disse selektive medier kan bruges til at diagnosticere infektioner .

Typer

Der er et par andre typer af medier , der tjener forskellige formål . Differensen medier bruges til at skelne en bakterier fra en anden . Der er transport medier, der bruges til at flytte bakterier fra et sted til et andet . For at forhindre bakterier multiplikation , disse kulturer har kun salt . Endelig har beriget medier indeholder en bred vifte af næringsstoffer designet til at vokse et stort udvalg af bakterie i en kultur .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.