om fjernelse af asbest

Der er mange overvejelser at huske på, når du fjerner asbest fra et hjem eller arbejdsplads . Den vigtigste af disse er : hvordan kan jeg fjerne asbest sikkert ? Environmental Protection Agency ( EPA ) har fastsat en stiv sæt retningslinjer , der er designet til at forebygge eksponering for skadelige fibre . Læs nedenfor for at lære mere

Betydning


På grund af livstruende karakter forbundet med høje niveauer af udsættelse for asbest , den EPA ofte anbefaler , at hvis et hus indeholder asbest i loftet isolering eller maling , den bedste løsning er at lade materialet uforstyrret .
Asbestfibre er meget små , hvilket gør et menneskehår synes stort i sammenligning . Når forstyrret , fibrene hurtigt blive luftbårne og kan blive indåndet af nogen passagerer i hjemmet . Dette er grunden til EPA anbefaler , at så længe asbest er placeret i et sted, hvor det vil ligge uforstyrret , bør det overlades præcis, hvor det er .

Overvejelser


Når det er fastslået, at asbest behøver at fjernes fra en bygning , et firma, der specialiserer sig i fjernelse af asbest , bør altid bruges i stedet for personligt at forsøge det farlige procedure . Selv om det er lovligt for boligejere til personligt fjerne materialet , streng overholdelse af EPA 's nationale emissionsnormer for farligt luftforurenende stoffer ( NESHAP ) skal følges .

Advarsel


Høje koncentrationer af udsættelse for asbest resulterer ofte i sygdomme som mesotheliom , lungekræft og asbestose . Alle disse sygdomme er dødelige , og prognosen for dem , der har indgået dem , er grim .
Når asbest inhaleres i lungerne , det har en tendens til at blive fanget der , hvilket resulterer i en naturlig immunrespons , som derefter resulterer i frigivelse af kræftfremkaldende stoffer ( kræftfremkaldende elementer ) i blodbanen i løbet af en periode på 10 til 40 år . Asbesten selv kan forblive i kroppen permanent uden at opløse .

Funktion


Den normale procedure for at fjerne asbest fra bygningen er helt lukke det område , hvor asbesten er placeret , så der ikke forurenet luft kan slippe ud . Enhver arbejdere i området vil være forpligtet til at bære høj kvalitet røgdykkerudstyr at forhindre indånding af partikler og arbejderne skal renses , inden de forlader området.
Dekontaminering omfatter fjernelse og bortskaffelse af arbejdstagerens udsatte tøj og arbejde gear , mens udsat hud bør vaskes grundigt . Asbest fjernes bedst ved først at anvende fugt , så partiklerne bliver for tunge til at blive luftbårne .

Funktion

Når asbest er blevet fuldstændig fjernet fra den forurenede bygning , skal det da være afspærret og sikkert bortskaffet . Fælles metoder til bortskaffelse omfatter nedgravning materialet som et farligt materiale på lossepladser , men den sikreste og mest sikre måde at bortskaffe asbest er gennem termisk nedbrydning . Termisk nedbrydning er en proces , hvor asbest er opvarmet til mere end 1000 grader celsius , hvorefter det bliver en harmløs silikat . Hvis materialet opvarmes yderligere , at silikat så bliver en silikatglas , der kan bruges til at lave ufarlige materialer som gulvfliser og mursten .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.