om nødgeneratorer

Nødgeneratorer kan spare dig for en masse problemer under strømudfald . De er også godt for fjerntliggende områder. Du kan få nødgeneratorer i mange prisklasser og stilarter . De kan flyttes rundt til forskellige steder eller permanent tilsluttet til et hus eller virksomhed

Funktion


En nødgenerator anvendes som en nødstrømsforsyning . De kan bruges i boliger eller virksomheder under poiwer udfald . Enhver enhed har brug for elektricitet til at drive kan sættes ind i generatorer og trække strøm fra det . Nødgeneratorer er installeret for at give ejeren ro i sindet , at de ikke vil miste magt eller anden grund , uanset hvad der sker .

Typer


nødgeneratorer kommer i to typer . Standby generatorer er permanent tilsluttet dit elektriske system . De har generelt stor permanent brændstoftanke , producerer store mængder af kilowatt ( kW ) og er i stand til at køre i lange perioder . Transportable generatorer kan bruges i afsidesliggende områder og er normalt mindre i størrelse og derfor producerer færre kilowatt , har mindre brændstof kapacitet og køre i kortere perioder .

funktioner


nødgeneratorer kan køre ud af tre forskellige brændsler . Benzin generatorer er de billigste , transportable generatorer er oftest gas dem . En fælles tilbageslag med disse er ikke at kunne holde brændstoffet i dem i lange perioder . Diesel generatorer er meget populære til kommerciel brug . De er billigere i drift end propan eller naturgas dem . Dieselolie kan opbevares længere og i en mere sikker måde end benzin . Naturgas og propan generatorer ofte kræver yderligere vedligeholdelse over de andre typer .

Overvejelser


Strømmen produceres af generatorer er beregnet i watt og spændinger . Watt er den mængde elektricitet der kræves til alle komponenter, du vil til magten med generatoren . Generatorer kan levere alt fra 800 watt i de mindre bærbare batterier og op til 500. 000 for store kommercielle standby nødgeneratorer . Du er nødt til at tilføje op alle de watt for hver enhed , du har brug for til magten . Spændingen er presset af den elektriske strøm. Det er mest almindeligt en kombination af 120 volt og 240 volt til boliger og mindre virksomheder . De 240 volt bruges til enheder som klimaanlæg , komfurer , vandpumper , tørretumblere og andre små-trækkende poster . Store virksomheder kan have behov for ekstra strøm til store maskiner . Der er nyttige oplysninger i afsnittet Ressourcer nedenfor om forskellige generatorer .

Advarsel

Det er meget vigtigt aldrig at køre en generator i et lukket område . Røgen genereres af den kan forårsage sygdom og død , så der skal altid være masser af ventilation , når du bruger en generator . Dette omfatter også at køre dem for små mængder af tid . Du bør heller aldrig foretager ændringer i din el- service , hvis du ikke er en professionel .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.