om oversvømmelser & dengue feber

Dengue feber er en sygdom der er fælles for tropiske områder , herunder den populære turistmål i det sydøstlige Asien som for eksempel Thailand , Laos , Cambodja og Vietnam . Den virus , som producerer dengue er let kontraheret og producerer en kort kamp med feber og sygdom , som kan være så alvorlige, at være potentielt dødelige . Der er heller ingen vaccine mod denguefeber , så en grundig undervisning om sygdommen er nødvendig , før der iværksættes for at dengue -bærende områder . Som en tropisk , myg -bårne vira , kan oversvømmelse være en vigtig overvejelse i Dengue formering .

Geografi


Dengue feber findes i tropiske lande som Bangladesh , Brasilien , Guyana , Indonesien , Indien , Filippinerne , Malaysia , . Singapore , Thailand , Taiwan , Venezuela og Vietnam . Det findes på steder , hvor malaria er også almindeligt , men i modsætning til malaria kan findes lige så ofte i byområder som i landdistrikter .

Effects


Dengue symptomer omfatter svær hovedpine , muskelsmerter ( den ledsmerter i forbindelse med dengue har givet det kælenavnet " breakbone " feber ) , rød hud udslæt og høj feber . Abdominal problemer kan forårsage kvalme , opkastning og diarré . Milde tilfælde ofte fejldiagnosticeret som influenza .

Overvejelser


Denguefeber skyldes et virus , der overføres oftest fra dag til dag-fodring myg racen Aedes aegypti . Denne myg også sender gul feber . Som en myg -bårne sygdomme , kan epidemier af dengue blive påvirket af oversvømmelser . Oversvømmelse i Dengue-angrebne områder vil naturligvis producere store puljer af stillestående vand , som igen kan resultere i spredning af og en stigning i antallet af Aedes aegypti myg .

Time Frame


Denguefeber skyldes et virus , der overføres oftest fra dag til dag-fodring myg racen Aedes aegypti . Denne myg også sender gul feber .

Forebyggelse /Solution

En af de værste ting om dengue er, at der ikke findes nogen vaccine til rådighed. De eneste forebyggende foranstaltninger centreret omkring myg kontrol. På en sundhedspolitik niveau , er uddannelse om myg avl og anvendelse af insekticider fælles dengue forebyggende foranstaltninger . Dette bliver en særlig betragtning efter oversvømmelserne i Dengue-udsatte områder , for ovennævnte årsager . På det personlige plan , insekt brugen af frastødende og myggenet , til at forhindre bid og derfor transmission , er også effektive til at reducere chancerne for infektion.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.