om sandsække

Sandsække kan beskytte dit hjem eller forretning bør en betydelig mængde vand truer med at tage over. De er billige , nemme at fylde og relativt let at placere , hvilket gør dem til et af de bedste ting på markedet, når det kommer til beskyttelse mod oversvømmelse .

Funktion


sandsække , når den fyldes og placeres korrekt, vil aflede vand fra kraftig regn eller oversvømmelse væk fra dit hjem , virksomhed eller andre indendørs virksomhed . De gør dette ved at optræde som en barriere , der omdirigerer vandstrømmen væk fra strukturer . Sandsække skal pakkes tæt oven på hinanden i form af en pyramide . Den hierarkiske form fordeler sandet vægt , og derved styrke den sandpose struktur og styrke mod et hurtigt strømmende strøm af vand .

Størrelse


Poserne er fyldt med sand , indtil de er på cirka en tredjedel til halvdelen af deres kapacitet . Dette gør det muligt poser til at være både funktion og praktisk, da sandsække , der er fyldt med alt for meget sand bliver vanskeligt at gennemføre , binde lukket og stilling i pyramiden . Fylder poser med mindst en tredjedel af sand , dog vil sikre , at de er tunge og store nok til at forhindre vand i at trænge pyramiden . En normal sandsæk bør veje omkring 30 kg.

Typer


De fleste sandsække , som bruges af boligejere er almindeligt Jute sække . Disse kan købes fra hjemmet forbedring eller isenkræmmere , og kan opbevares i et sikkert sted , hvis du bor i et kvarter , hvor oversvømmelser er almindeligt . Sandsække kan også være lavet af polypropylen , som er en plastic polymer . Disse poser er typisk bruges til at beskytte kommercielle strukturer . Den " sand " inde i poser består som regel af våd jord , faktisk sand , fugtig snavs eller andre bærbare , tunge landskabsarkitektoniske materiale, der kan være i nærheden . Det er ikke anbefales, at du bruger en overflade materiale, der kan indeholde store eller spidse sten , da de kan rive hul i sandsække . Hvis du ikke har tid til at finde en anden filler , anvende de landskabspleje materiale du har i nærheden , bare være sikker på at fordoble posen sandpose at skære ned på antallet af lækager og tårer .

Overvejelser


Det tager to personer til at besætte og position sandsække . En person bør holde posen åben , med bunden af tasken hviler på gulvet og låget af posen foldede over at give nogle form for greb eller håndtag . Det er nemmest at gøre dette med fødderne spredt langt fra hinanden. Den anden person vil begynde at skovle landskabspleje materiale ind i posen , sørg for ikke at ramme den person, der posen med skovl . Når posen er korrekt udfyldt , er posens flaps foldede , skjules eller bundet under det , før det sættes ind i pyramiden .

Geografi

Folk, der bor i Pacific Northwest modtager en betydelig mængde regn hvert år . Derfor er det tilrådeligt , at Washington og Oregon beboere gemme et par tomme sandsække i deres hjem . Den østlige kystlinje af De Forenede Stater er underlagt talrige orkaner hvert år , og stater, der grænser til Atlanterhavet , fra Texas til Maine , bør også gemme sandsække i deres hjem . Dem, der lever inden for en tæt på en sø , hav , dæmning eller større vandområde kan også vælge at holde et par sandsække på hånden . Mange statslige instanser giver også sandsække til boligejerne , så sørg for at tjekke med din lokale agentur til at se, hvordan du kan få dem, før en storm , oversvømmelse eller orkan hits . Prøv ikke at stole helt på eksterne organer til at hjælpe dig , men da de kan opretholde en begrænset udbud af sandsække for et stort område af mennesker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.