passive røg farer

Passiv røg kan også blive omtalt som passiv rygning eller tobaksrøg , og kan være dødbringende , hvis de indåndes over en længere periode . At være i stand til at identificere passiv røg er det første skridt i at holde raske og opholder sig orienteret om de sundhedsmæssige risici . Lang og kort sigt virkninger af passiv røg kan være generende og alvorlige og fortjener omgående opmærksomhed og lægehjælp, hvis symptomer efter eksponering

Identifikation


Passive røg kan komme fra en anden ryge en cigaret eller en cigar . Når cigaret eller en cigar begynder at brænde papir og tobak , kræftfremkaldende indefra begynder at danne i røg og kemikalier er bortvist i den omgivende luft . Et tykt lag af hvidt eller grå røg er altid fremherskende under rygning, samt flere minutter derefter . Vægge og møbler kan også være farves en brunlig grå farve som følge af røgen faktisk misfarve maling og stof . Passiv røg kan findes i nærheden nogen , der ryger enten i deres hjem , et køretøj eller sociale indstilling . Man kan også finde passiv røg på mange restauranter og barer , og nogle offentlige faciliteter blevet rygeforbud er endnu ikke blevet håndhævet .

Effects


Ved første , vejrtrækning i en andens cigaret eller en cigar røg måske ikke synes at være for besværligt . Man kan synes, at det ikke vil påvirke deres helbred , fordi de ikke er direkte ryge en cigaret eller en cigar . Men i virkeligheden er det værre , fordi så røgen kilde bliver brændt , de biprodukter , affald og kræftfremkaldende stoffer bliver udvist i luften gør det dobbelt så skadeligt og dødbringende som rygning cigaretten selv . Hvad sker der med kort tids udsættelse for passiv røg er , at man kan opleve følgende symptomer , åndedrætsbesvær eller fangst dem ånde , akut astmaanfald , ondt i halsen og en stoppet næse . Dem, der allerede har astma eller vejrtrækning problemer kan blive tvunget til at bruge deres inhalatorer eller bærbar vejrtrækning maskiner med henblik på at finde lindring .

Tidsramme


Med korte tids udsættelse for tobaksrøg bivirkning typisk opstår umiddelbart efter udsættelse og derefter aftager , når røgen er blevet mindsket og udrensning af kroppen og tøjet har fundet sted . For langsigtede virkninger for dem, der har været udsat for røg uafbrudt i måneder eller år , kan symptomerne forværres , og fortsætte på hele længden af eksponeringen . Når fjernet fra røgen , kan passende healing i kroppen foregår såvel som behandling for den eksponering, der kan kræve en vejrtrækning maskine , ilt eller for mere intens sygdomme , medicin og kirurgi .

Advarsel


Med lange sigt eksponering fra passiv røg for både den person , der ikke røg , samt den, der gør , mere alvorlige livstruende tilstande kan udvikle sig . Nogle af de mere alvorlige langsigtede engagementer indebærer sundhedsmæssige konsekvenser , som forårsager uoprettelige skader , som kan være dødelig , hvis ubehandlet , såsom hjertesygdomme , KOL , lunge og hals og kræft , kronisk bronkitis , kroniske infektioner, herunder infektioner i næse , øre og hals , for tidlig graviditet , stadig født levering , fosterskader og makuladegeneration.

Forebyggelse /Solution

Der er måder at undgå passiv røg , en måde er at forlade lokalet , når andre lyser en ryge -enhed . Kun ind i bygninger , der klart angiver, at de er røgfri . Omgiv dig selv i et røgfrit miljø samt dem , du omgås med. Hvis du er nødt til at være omkring passiv røg , så prøv at begrænse din udsættelse og søge frisk og ren luft så hurtigt som muligt . Tager et brusebad og vaske alt tøj og andre udsatte poster er også den bedste måde at undgå at indånde overskydende carcinogener, der kan knyttes til tøj . Hvis der er mere alvorlige sundhedsmæssige betingelser er opstået fra passiv røg eksponering såsom KOL eller kræft er det vigtigt at begynde behandling og tage medicin øjeblikkeligt for at undgå progression eller forværring af sygdommen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.