selvforsvar for dorks

Som en dork , er din bedste lovovertrædelse et godt forsvar . Da dorks ikke har de fysiske dygtighed til at overmande en modstander fysisk , selvforsvar er vigtigt . Være mere begrænset i fysisk begavelse , det bedste en dork kan håbe på er at have sin forstand om ham og kende grundlæggende kampsport flytter til aflede en modstanders verbale og /eller fysiske overgreb
1 .
Sig noget sjovt og bede for fred . En sjov ikke sequitur kan forvirre en modstander og få tilskuere grine , hvorved yderligere konfrontation . Med en bidsk comeback du kan lette spændinger , så længe din reaktion er selvforklejnende snarere end en fornærmelse mod den person, du forsvare dig selv imod . Ved at kombinere hjerne magten med en humoristisk sans er en god måde at undgå vold , og det kan også ses som sexet på tilskuere hvem ellers ville være uimponeret .
2 .
Stop en hacker første strejke med kampsport selvforsvar moves. Kampsport er bredt og varieret . Nogle er mere optaget af meditative processer , nogle med bekæmpelse og nogle med selvforsvar . Tae Kwon Doe er den mest populære selvforsvar metode af alle kampsport . Andre populære former er Kung Fu og Karate ( se Resources nedenfor ) . Andre metoder til midlertidigt at deaktivere en person, der angriber dig er en jab til halsen med knytnæve eller helst en flad hånd fem fingre jab på jugularis , en direkte frontal hit med en knytnæve til næseryggen og en hurtigt kick til lysken . Disse skridt vil midlertidigt bedøve din modstander , men ikke for længe . Forhåbentlig vil disse bevægelser vil give dig tilstrækkelig tid til at løbe væk eller på anden måde tage brodden af situationen .

3 .
Få en pistol , lære at bruge det og få en pistol tilladelse . Guns er en alvorlig sag . De fleste dorks vil ikke have noget at gøre med en pistol . Men hvis du flash en pistol , din modstander vil højst sandsynligt ned igen. Hvis han ikke gør det, skal du være parat til at bruge din pistol som en sidste foranstaltning til selvforsvar .

gode råd og advarsler


 • Gør din del for evolution og beskæftige sig med tyranner mentalt snarere end fysisk .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.