bedste CPR træningsudstyr

Førstehjælp instruktører i jagten på de bedste CPR træningsudstyr finde , at valget er overvældende , men så er prisforskellen . Selv da det er generelt rigtigt , at du får hvad du betaler for , inden for CPR træningsudstyr markedsføre denne ikke altid gælder . I stedet er der tidspunkter, hvor billigere træningsmaskiner er lige så effektive som deres høje priser kolleger , forudsat at de er udvalgt specielt til brug ved hånden . Den bedste CPR træningsudstyr kombinerer nem betjening med manøvredygtighed , hygiejnisk opbevaring og skånsomme rengøring krav .

Du skal bruge:
Environmental måleudstyr

Typer


HLR træning udstyr kan komme i mange forskellige former og størrelser . Selvom fuld attrapper ikke er normalt ses , de er tilgængelige for dem, der praktiserer spædbørn og børn CPR . Voksen CPR attrapper normalt kun giver en hoved og overkrop , således at den studerende kan øve redning vejrtrækning og brystet fremstød .

funktioner


Funktioner variere , når det kommer til CPR -udstyr . De ældste modeller har fuld -head systemer , der kræver periodisk desinfektion i mellem de studerende praktiserer deres genoplivning teknikker . En bedre form er det aftagelige ansigtsskærm . Det skærer ned på mængden af attrapper , der skal købes . Hver elev får en ansigtsmaske , der kan placeres over dukkens når det er deres rotation for at praktisere CPR bevæger sig.

Fordele


Et kig på Channing-Bete producent site ( et link er inkluderet i afsnittet Ressourcer ) overbeviser købere , at de bedste CPR træningsudstyr omfatter avanceret life- support praksis dukker . Selv da dette giver måske den dyreste option, livagtige realisme attrapper bistår med en række CPR funktioner, herunder puls vurdering , blodtryk færdigheder og endda intubation . Dette placerer den ud af prisintervallet mindre CPR uddannelse enheder , men for dem , der ser en god mængde af valgdeltagelsen i løbet af deres planlagte træning , er det et meget værdifuldt værktøj .

Overvejelser


Det er bemærkelsesværdigt, at realisme er en vigtig komponent, når uddannelsen de studerende til at yde livreddende hjertemassage i tilfælde af en nødsituation . Nogle lærere har konstateret, at give en vifte af typer krop --- i modsætning til en yderst realistisk dukke --- er langt bedre måde at tilbringe deres uddannelsesbudget . Førstehjælp Product hjemmeside ( et link er fastsat i supplerende ressourcer , herunder ) tilbyder en mannequin kaldet " Fat Old Fred . " En smule af en ufølsom moniker at være sikker , men Fat Old Fred faktisk simulerer overkrop en overvægtig , ældre offer . Dette attrappen er betragtet som den bedste CPR træningsudstyr til sygeplejepersonale og første respondenter i støttede-levende faciliteter .

Advarsel

Selv som realisme i CPR træningsudstyr er meget ønskeligt , at der er tilfælde, hvor det kan passere linjen og bliver forstyrrende for enkeltpersoner . Et eksempel herpå er lidt vand Boy CPR Dukke fra Lincoln Aquatics ( et link er fastsat i Yderligere ressourcer nedenfor ) . Det er en realistisk udseende barn dukke , der dykker i vand og giver eleverne mulighed for at lære redde dykning og CPR for potentielle drukning ofre . På grund af den størrelse, form og udseende af dukken under vand , kan det være generende for alle, der har gennemgået den traume at miste et barn til at drukne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.