definition af brandsikkerhed

Brandsikkerhed er en gruppe af udstyr og /eller adfærd designet til både at reducere risikoen for at starte en brand , og mindske risikoen for skader i tilfælde af en brand . Yderligere brandsikkerhed foranstaltninger har til formål at beskytte den private ejendomsret og endda strukturel integritet . Omvendt , objekter, der har den modsatte effekt-dvs , øger risikoen for både brand og skade-er kendt som brandfare

Typer


En bred vifte af hjemme- og kommercielle brand sikkerhedsudstyr , planer og procedurer er tilgængelige for forbrugere og arbejdsgivere . De omfatter :
maksimale antal indlogerede en belægningsprocent grænse pålagt alle kommercielle og private bygninger
nødudgangene /exit tegn: At sikre en bygning har et tilstrækkeligt antal korrekt placeret udgange , og udstationering placeringen af og ruter til disse afgange i synlige områder omkring bygningen
Brandslukkere : Placering er indrettet til at slukke brande i synlige steder i hele en bygning
Brandalarmer : Alarm system designet til at advare beboerne i en bygning af en brand
Strukturforanstaltninger brandsikring : Brandhæmmende isolering , normalt skum
Brandøvelser : Evakuering af alle personer i en bygning til praksis

Effects


Det maksimale antal indlogerede Disse love er designet til at give befolkningen i en bygning for at undslippe i tilfælde af en brand .
Fire udgange /exit skilte : Et passende antal nødudgange at sikre, at beboerne i en bygning kan forlade bygningen i tide i tilfælde af en brand , og at ingen del af bygningen er for langt væk fra en exit . Udstationering af disse udgange , og ruter til dem , sikrer , at folk kender til at gå til dem i en nødsituation
Ildslukkere : . En ildslukker kan sætte en lille til mellemstore brand , begrænsning af skader forårsaget af , at brand -og potentielt redde ejendom og liv
Brandalarm : . En brandalarm kan fornemme ( oftest ) tilstedeværelsen af røg forårsaget af en brand , som udløser alarm .
Strukturelle brandsikringsmæssige : Dette kan drastisk øger både en bygning chancer for at overleve en brand og den mængde tid beboerne er nødt til at forlade bygningen , før bygningen kollapser
Brandøvelser : . Brandøvelser kan stifte folk med de steder af nødudgangene og ruter , og styrke en rolig exit i tilfælde af en brand .

funktioner


Et objekt eller adfærd , der forårsager en stigning i enten sandsynligheden for brand eller personskade på grund af brand , eller at mindsker respondenter Evne til at reagere på en brand , kaldes en brandfare . Nogle brandfare er reguleret ved lov , herunder bort belægningsprocent love , hindre nødudgange eller ruter og forkert oplagring af brændsel . Andre er ikke , som at sørge for ikke at overbelaste en elektrisk system eller ikke blokerer opvarmning ventilationskanaler med brændbart materiale , og er op til den enkelte bor i en bygning. Andre brandfare inkluderer at holde brandkilder inden for rækkevidde for børn og forkert opbevaring af brandfarlige materialer , såsom alkohol eller rengøringsmiddel.

Overvejelser


Fire koder , eller forebyggelse af brand /brandsikkerhed koder , der er skabt på en tilstand eller lokalt plan og håndhæves af kommunale brandvæsen . Brandkrav er en del af en samlet bygning kode, der hver bygning skal opfylde for at være godkendt til erhverv. Brandsyn er også gjort på en regelmæssig basis på kommercielle bygninger , herunder vedligeholdelse af aktive og passive brandsikringsanlæg. Inspektion i private bygninger og boliger skal preformed på en regelmæssig basis .

Ekspert Insight

Mange brandvæsenet omkring nationen har brandsikring offentlige uddannelser. Mens nyttigt for alle , er disse programmer generelt har til formål at uddanne børn om farerne ved brande og betydningen af brandsikkerheden. Det er vigtigt at uddanne de unge , da de betragtes som de mest udsatte gruppe , bare kantning ud de ældre .
Passiv brandsikring er brandsikring konstrueret til at indeholde brande eller langsom deres spredes via en struktur . Det omfatter ting som strukturelle opdeling af bygningens plantegning og brandhæmmende byggematerialer .
Aktiv brandsikring er en manuel eller automatisk , der er designet til at undertrykke en brand . Det omfatter brandslukkere eller et automatisk sprinkleranlæg .
Fire forebyggelse omfatter uddannelse af ombordværende og en begrænsning af de måder , hvorpå en brand kan starte eller personer kan komme til skade , hvis en brand ikke starte . Det omfatter korrekt opbevaring af materialer og udstationering af brandtrapper og ruter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.