der opdagede dengue feber ?

Dengue feber er en sygdom der er fælles for tropiske områder , herunder populære turistmål som Thailand , Laos , Cambodja og Vietnam . Men engang den virus , der forårsager Dengue var meget mere udbredt i verden , og det virus blev første gang identificeret i kolonitiden Nordamerika

Effekter


Dengue symptomer omfatter svær hovedpine , muskelsmerter , rød hud udslæt og høj feber . Den ledsmerter i forbindelse med dengue har givet det kælenavnet " breakbone " feber . Abdominal problemer kan forårsage kvalme , opkastning og diarré . Milde tilfælde ofte fejldiagnosticeret som influenza .

funktioner


Denguefeber skyldes et virus , der overføres oftest fra dag til dag-fodring myg racen Aedes aegypti . Denne myg også sender gul feber .

Geografi


Dengue feber findes i tropiske lande som Bangladesh , Brasilien , Guyana , Indonesien , Indien , Filippinerne , Malaysia , Singapore , Thailand , Taiwan , Venezuela og Vietnam . Det findes på steder , hvor malaria er også almindeligt , men i modsætning til malaria , kan dengue findes lige så ofte i byområder som i landdistrikter .

Time Frame


Den typiske anfald med denguefeber varer en uge , idet afbrudt af en stigning i feber mod slutningen .

Historie

De første endelige Dengue Fever Sagen blev identificeret af grundlægger og Philadelphian Dr. Benjamin Rush i 1779 . Det var Rush , der kaldte det " breakbone feber . " På det tidspunkt var Dengue epidemier kendt i Nordamerika , selv om der ikke har været et tilfælde i moderne tid . At det var en virusinfektion overføres af myg var først opdaget langt senere , i det tyvende århundrede .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.