farerne ved loftet mug

Kviste giver ofte et ideelt miljø for forme af enhver art . De trives i fugtige , muggen rum . De fleste mennesker ikke gider at gå ind i deres loftsrum mere end en gang eller to gange om året , når du henter ferie dekorationer eller sæsonvarer , hvilket giver den rigelig tid til forme til at sprede uopdaget . Hvis uforklarlige sygdomme har været plaget din husstand , eller hvis ture til loftet er normalt efterfulgt af hvad der synes at være en almindelig forkølelse eller influenza , kan der være giftige skimmelsvampe stede

Identifikation


Attic skimmelsvamp er normalt hvid , grøn , brun eller sort i farven . På træ eller gipsvæg , kan det ligne en misfarvning eller bejdset område , i store til små plamager , eller mindre pletter og prikker . Det kan også ligne en lys pulver belægning eller hud . Det er normalt findes på loft eller vægge på loftet , især hvor der er fugt , dårlig ventilation , eller overfladen er slidt . Det kan ofte findes i folder og hjørner , samt inden for eller bag isolering .

Typer


Mange typer af loft mug er harmløse , så at finde formen i dit loft bør ikke alarm dig, især hvis der har været nogen sygdomme i huset . Der er nogle typer af støbeforme , der udgør sundhedsrisici lige fra mindre til meget alvorlige . Allergifremkaldende forme , hvis de indåndes i moderate til store mængder , kan irritere bihulerne eller luftvejene . Patogene forme er hovedsagelig en trussel for mennesker, der allerede har kompromitteret immunforsvar , som hiv /aids eller autoimmune sygdomme . Mycotoksin forme er langt mere farlige for alle; disse skimmelsvampe kan angribe immunsystemet , og i nogle tilfælde er de dødbringende .

Effekter


Virkningerne af allergifremkaldende skimmelsvampe kan forårsage allergi forbundet med influenza : hoste , diarré , hovedpine , træthed , sinus infektioner , nysen , ondt i halsen og astmatiske symptomer såsom hvæsen og vejrtrækningsbesvær . I modsætning til influenza , vil disse symptomer fortsætter , og selv efter behandlingen vil løbende vende tilbage . Mere alvorlige Mycotoksin skimmelsvampe kan føre til mental forvirring , depression , hjerneskade , kan forårsage kramper , ømhed , hævelse og ledsmerter , er kræftfremkaldende, og aborter hos gravide kvinder . Mennesker med undertrykt eller underudviklet immunforsvar er mere modtagelige for Mycotoksin forme , samt sygdomsfremkaldende forme , som kan forårsage sygdomme og infektioner .

Størrelse


Størrelsen af mug bidrager også til det risikofaktor . Små pletter eller prikker af mug på en overflade er langt mindre skadelig end skimmel , som dækker flere meter i areal og har spredt sig dybt ind i revner , sprækker og i hele isolering . Mere vigtigt end størrelsen af mug er den mængde af eksponering for det . Air kører som regel opad , så loft skimmel er mindre risikabel end mug på de vigtigste gulvet . Desuden , hvis et hus er godt isoleret og loftet er sjældent bruges, kan få svampesporer gøre deres vej ned i de vigtigste boligareal .

Forebyggelse /Solution

Den bedste måde at forhindre mug i loftsrum er at sikre rummet er godt ventileret og fri for fugt og fugt . Tjek for tag utætheder regelmæssigt og reparere dem hurtigt . På rutinemæssige inspektioner , hvis nogle mug opdages skal det undersøges for type af mug . Uskadeligt og allergifremkaldende skimmelsvampe kan fjernes ved boligejeren , men patogene og Mycotoksin skimmelsvampe bør kun fjernes af professionelle . Fjern eventuelle skimmel straks at forhindre, at den spredes yderligere.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.