hvad betyder asbest ud ?

Asbest er navnet på en gruppe af naturligt udvundet silikater med fiberstruktur . Dens er en ekstremt effektiv termisk og akustisk isolering , også kendt for sin høje brudstyrke og kemiske og termiske stabilitet . Disse kvaliteter af asbest gøre det effektivt materiale til brandvaernsmateriel . Desværre er selve strukturen af asbest , der gør det særdeles effektiv også gøre det meget farligt . Det er derfor vigtigt at lære så meget som du kan om asbest og at lære at identificere , hvis du har mistanke om du har det i dit hjem . Asbest kan ikke identificeres ved synet , men hvis du ved hvor de skal lede eller hvad man skal kigge efter , kan du bestemme, om hvad du har , er asbest .
1 .
Kig på materiale, der anvendes til brandsikring . hvis det ser ud fiber , smuldrende ( i stand til at smuldre ) og fluffy , næsten som en mudret brun eller hvid vat , chancerne er du har asbest . Denne asbest var som regel sprøjtet på .
2 .
Se hvornår din bygning væggene var pudsede . Asbest , der blev brugt til at lydisoleret normalt var blandet ind i gips . Asbesten næsten ligner sprøjtes -on cement eller som et materiale, der blev troweled på og er også sprødt . Dette asbest findes i bygninger med vægge , der var pudsede før 1981 . Hvis du har tørre væg så chancerne er de ikke indeholder denne gips .

3 .
Tjek din isolering . Denne form for isolering er fundet på steampipes , vandvarmere , kedler og varmt vand linjer , der blev installeret før 1981 . Denne asbest belægning ligner en pap eller papir-lignende belægning og er normalt hvid i farve .
4 .
Tag et nærmere kig på dit gulv fliser. Nogle asbest fliser kan identificeres ved synet . Disse fliser er fremstillet ved at kombinere asfalt og asbest gøre sort eller mørkt gulv fliser . Disse var populære i 1920'erne og indeholdt op til 70 % asbest . Nogle gulvfliser installeret så sent som i 1970'erne indeholdt denne asbest asfalt kombination .

gode råd og advarsler • Forsøg aldrig at fjerne eller prøve noget asbest mistanke materiale , skal du kontakte en asbest landmåler til at identificere og finde en sikker måde til bortskaffelse af asbest .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.