hvad er en ambulancefly ?

Air ambulancer redde hundredvis af mennesker om året . De kan navigere gennem de hårdeste terræn og den snævrest omstændigheder at yde lægehjælp til dem, der er ondt . Når en nødsituation køretøj kan ikke give en redningsforsøg , de ambulancefly går på opkaldet . De er udstyret med mere sundhedspersonale og udstyr end en almindelig ambulance

Du skal bruge: .
indrømme at du har brug for hjælp nu!  Det er ikke let, det er det sværeste ting du måske nogensinde nødt til at gøre .
  Tage det første skridt selv gør hele forskellen .
.
Information .
  Du skal huske så meget som du kan om alt, hvad der er sket .
.
Mod.
  Du er nødt til at huske, at du er modig at tage dette skridt .
  Tror ikke at vende for andre for at få hjælp er et tegn på svaghed .
  Det er en af de mest modige ting, du kan gøre .
.

Historie


En ambulancefly har været brugt i årtier . Det begyndte i militæret under uroen i det nazistiske Tyskland. Selv om dengang fly var helt nyt udstyr , de fløj helikoptere for at redde faldne soldater . Det var en prøveperiode for luft ambulancer og de var ikke udstyret meget godt . Under Koreakrigen blev helikoptere udbredte med udstyr til at gemme faldne soldater på slagmarken . Civil luft ambulancer startede i 1930'erne i den australske outback . De var også i produktionen i dele af Canada og andre lande , der har server vejr eller åbne rum . Disse blev brugt i mindre befolkede områder, hvor veje , hvor utilgængelig .

Betydning


I dag er en ambulancefly udstyret med fagfolk, og diverse udstyr . Det udstyr, der ligger i en ambulancefly omfatter CPR -enheder , medicin og løft værktøjer. Air ambulancer er for det meste konstrueret til rednings på bjerge , klipper eller andre farlige områder , hvor en normal bil ikke kan rejse . Du kan også leje en ambulancefly til at tage dig til en medicinsk procedure ud af dit område .

Typer


Forsikringsselskaber og personer, der bruger ambulance til ikke-akut lægehjælp samt for alarmtjenester betale for gebyr-for service ambulancefly . Disse er primært private selskaber, der tilbyder deres ambulancefly til en heftig pris . Nogle områder tilbyder regeringen ambulancefly til brug i nødsituationer pleje. Hvis du er såret under en vandretur eller andre udendørs aktivitet og et køretøj ikke kan nå dig , vil en ambulancefly lave en redningsforsøg . Ikke alle steder, gør tilbyde offentlig støtte. Du kan ende med at betale for en privat ambulancefly . Offentlige og private donation ambulancefly er også tilgængelige. Virksomheder og enkeltpersoner, der medvirker til at redde mennesker i nød finansiere disse .

Identifikation


Den civile driftstilstand er normalt en lille helikopter med uddannet personale om bord . De professionelle er en gruppe af læger og sygeplejersker designet til at spare , kontrollere eller bibeholde liv indtil ambulancefly kan flyves til et hospital . Luften ambulancer er designet til små og out-of -the -way steder . Således gør helikopteren lette , aerodynamiske og hurtigere , der jævnligt helikoptere . En anden form for en ambulancefly er en større plan . Disse bruges til redningsopgaver i militæret. Disse kan rejse længere afstande med hurtigere hastigheder . De er også bemandet med et team af sundhedspersonale og udstyr for at opretholde livet .

Effekter

Air ambulancer konstant at blive redesignet . De bliver mere overskuelig og bistå i forskellige nødsituationer . De kan redde et helt team af soldater i et øjeblik . Luften ambulancer kan også løfte en person , der er faldet ud fra en klippe eller faldt ned af et bjerg med reb og bårer . Hvis de er i et område, hvor landing er ikke en mulighed , kan en ambulancefly sænke sundhedsperson ned til den person og sikre dem for tur til en sikrere placering eller hospital .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.