hvad er jobbeskrivelsen af et fællesskab opsøgende medarbejder?

Samfund opsøgende arbejdstager er en udfordrende og givende karriereforløb . Arbejder på græsrodsniveau i lokalsamfundet giver dem i denne position til direkte at påvirke adfærd og valg . Udviklingen af relationer og one-on -one interaktion gør dette til et job perfekt til dem, der ønsker at gøre en forskel på EU-plan

Funktion


Et samfund opsøgende arbejdstager bosat på lokalt plan , der tilbyder uddannelser og bistand til medlemmer af lokalsamfundet . Dette job indebærer at føre tilsyn workshops , programmer , medarbejdere og ofte frivillige . Jobbet fokuserer på kontakt med medlemmer af fællesskabet gennem de første udlevering af programmeringen . Den holdning omfatter planlægning og udvikling af denne programmering , så gennemførelse og evaluering . Denne holdning kan også tjene som bindeled mellem andre organisationer i samfundet , der deler lignende mål .

Typer


EU opsøgende arbejdstager er en holdning , der eksisterer inden for mange områder , men det er oftest forbundet med græsrødder netværk såsom det amerikanske landbrugsministerium Cooperative Extension Service og inden for sundhedsområdet gennem lokale sundheds- afdelinger og almennyttige organisationer . Samfund opsøgende sundhedspersonale ofte er ansvarlige for at føre tilsyn undervisningsprogrammer og også til at netværke med andre organisationer gennem task force og koalition engagement .

funktioner


Et samfund opsøgende arbejdstager er et godt job for social folk, der har et ønske om at forbedre deres lokalsamfund . Det indebærer at arbejde ansigt til ansigt med community-medlemmer . Det er en udfordrende job , der indebærer en masse hårdt arbejde og kræver fleksible arbejdstid . Hertil kommer , er det ideelt til dem, der har en passion for at arbejde med og uddanne andre . Det er en opgave, der ofte fører til forholdet udvikling og styrkelse af fællesskabet .

Effects


Som et fællesskab opsøgende arbejdstager har du mulighed for at ændre en persons liv . Dette kunne være gennem udbud af et program for rygestop eller ved at fremme en familie at øge den fysiske aktivitet . Deres tilstedeværelse i samfundet , og de relationer , du opbygger , vil resultere i tillid til den organisation du arbejder for og øge de positive forandringer blandt medlemmer af samfundet.

Overvejelser

Mens et givende job , er et samfund opsøgende arbejdstager kan betyde varieret arbejde timer afhængig af dit område i fokus . Nå fællesskabet betyder, at du skal være til rådighed , når de har tid til at kontakte dig og blive involveret i din programmering . Det betyder ofte, du bliver nødt til at holde møder og workshops om aftenen og i weekenden . De fleste samfund opsøgende arbejde, virker ikke traditiona 08:00 til 05:00 kl arbejdsdag .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.