hvad er nikotin ?

Nikotin er mest almindeligt forekommende i cigaretter, og er ansvarlig for deres stimulerende virkning . Det er også ansvarlig for deres vanedannende faktor , selv om . På grund af dette , er det ofte bekæmpes af dem, som er imod de store tobaksindustrien. Selvom det meste findes i cigaretter , er nikotin været anvendt til andre formål samt

funktioner


I sin mest basale . form , nikotin er en væske, der er i stand til at tiltrække vandmolekyler og også blande helt med vand , i modsætning til olie eller lignende væsker . Nikotin brænder ret hurtigt , så når en cigaret er brændt det meste af det er faktisk brændt helt væk , efterlader en lille mængde , der skaber virkninger rygere ønsker. Når det kommer i kontakt med huden , er grundformen nikotin optages let i sin porer .

Effects


Der et par forskellige effekter , som nikotin har på kroppen . De er behagelige at rygere , men de er også stærkt vanedannende . Den første fornemmelse af, at nikotin forårsager er stimulation . Det er tæt fulgt af et utal af følelser, som er forskellige for nogle mennesker , men generelt deles mellem rygere . Disse omfatter relaxedness , ro , og også årvågenhed . Nikotin forårsager også rygere til at miste deres appetit , som kan forårsage vægttab i nogle storrygere som et resultat .

Funktion


Når nikotin inhaleres , det rejser gennem blodbanen og rammer lungerne og hjernen , som først medfører, at leveren til at frigive en strøm af glukose og adrenalin , der skal pumpes fra binyrerne . Dette medfører, at oprindelige stimulering . En række andre kemikalier, der frigives , når nikotin rammer hjernen, som tegner sig for den opmærksomhed , øget koncentration , og andre effekter af nikotin .

Advarsel


Nikotin betragtes som en skadelig gift , og hvis der er nok af det ind i kroppen , kan det medføre døden . Dette er også tilfældet hvis der er nok ren nikotin spild på nogen på grund af dets evne til at komme ind i blodbanen lige gennem huden . Blandt de mange effekter af nikotin i små doser , som når den er røget , er der en stigning i risikoen for blodpropper formning. Hvis nok nikotin ind i blodbanen over tid, det kan forårsage alvorlige kredsløbsproblemer .

Potentielle

På trods af at være skadelige i store doser , forskning i nikotin har konstateret, at det kan være nyttigt i nogle måder . I fremtiden meget vel nikotin kan anvendes i visse terapeutiske operationer . Dette omfatter appetit undertrykkelse i mennesker har en overaktiv spise vane . Endnu vigtigere , nikotin synes at hjælpe med kognitive funktioner og reducere de negative virkninger af skizofreni . Forskning i dette stadig finder sted , selvom det er muligt at se nikotin , der anvendes i anti-psykotiske medicin i den nærmeste fremtid .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.