hvordan man får en beskyttelse for

En masse mennesker , der er i misbrug relationer har ingen idé om hvor de skal henvende for den hjælp, de har brug for . Det er ikke kun kvinderne , der har behov for en beskyttelse orden , børn , ældre og mænd kan også være den primære person, som kræver dem . Der er hjælp derude . Det er der for at du tager dig

Du skal bruge: .
indrømme at du har brug for hjælp nu!  Det er ikke let, det er det sværeste ting du måske nogensinde nødt til at gøre .
  Tage det første skridt selv gør hele forskellen .
.
Information .

  Du skal huske så meget som du kan om alt, hvad der er sket .
.
Mod.
  Du er nødt til at huske, at du er modig at tage dette skridt .
  Tror ikke at vende for andre for at få hjælp er et tegn på svaghed .

  Det er en af de mest modige ting, du kan gøre .
.


1 .
først gå til din lokale retsbygningen . I Circuit Klerkens kontor vil de have en form for dig at udfylde for at få en beskyttelsesordre . Formularerne varierer fra amt til amt , men er normalt 3-5 sider i længden . Det anmoder grundlæggende oplysninger om dig og de andre involverede personer . Der er også en plads til dig at beskrive begivenhederne op til at du behøver at tage dette skridt . Skriv så mange oplysninger som du kan, er så konkrete som muligt . Dommeren har kun de oplysninger, du giver ham med . Bed om ekstra papir , hvis du har brug for det . Dommeren vil derefter beslutte, om du har brug for en midlertidig beskyttelse orden, indtil han kan høre hele historien ( normalt vil det være 1-2 uger ) i retten . Den midlertidige beskyttelse Ordren vil forbyde den anden person i at have direkte kontakt med dig . Hvis de forsøger at komme i kontakt med dig ringe efter politiet .

2 .
Hvis det er til det punkt, hvor du har brug for politiet tror ikke, at de ikke har tid til dig . Gå hen og indsende en rapport . Nævne, at du har indgivet et andragende til en beskyttelse af Order (hvis du fil politiet rapporten først derefter nævne det på din andragende ) . Hold navnene på de mennesker du taler . De vil huske mere om dig så en person , der ikke har hjulpet dig tidligere . Det gør ikke ondt at ringe og stille spørgsmål , når du tænker på dem .
3 .
Spørg , hvis der er en af vold i hjemmet Office . Hvis der er ¨¦n , kan de hjælpe dig med at udfylde de andragender , besvare dine spørgsmål om ting , der sker , og i nogle tilfælde hjælpe dig med at finde et sikkert sted at gå . De ønsker at være i stand til at hjælpe dig . Hvis der ikke er et kontor derefter finde ud af , om der er en individuel på Anklagemyndigheden advokatkontor . De vil normalt have en person , der arbejder med ofrene .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.