hvordan man håndterer vinter strømudfald

Bor i et område , der har kolde vintre kan gøre det vanskeligt bør en strømafbrydelse forekomme . Snestorme kan ikke kun medføre et tab af elektricitet , men øger risikoen for mange mennesker ved at skabe en farlig kolde indendørs temperaturer. Der er måder at håndtere vinter strømafbrydelser . Her er hvordan
1
Vær opmærksom på dine ELEKTRISKE BRUG : . Vær opmærksom på alt i dit hjem , der kræver elektricitet . Gå et skridt videre og lukke din hovedafbryder ud i dit hjem for en kort periode . . Gør dette gør dig meget bevidst om , hvor mange husholdningsartikler bruge el
2
fremstilles: Stock op på grundlæggende kendsgerninger som stearinlys , tændstikker og batterier . Vær sikker på at have arbejdet lommelygter og måske endda en camping lanterne , der er batteridrevet . At være forberedt på en vinter strømsvigt kan også omfatte strømpe nem adgang fødevarer . Disse ville være ikke-letfordærvelige, og dem , der ikke har brug for madlavning . Dåse poster er ideelle , men har en hånd dåseåbner til rådighed . Ekstra tæpper er en absolut nødvendighed i en vinter elektrisk tab .

3
udnytte hvad du har: . Hvis du har en brændeovn , har du nu en ideel opvarmning mulighed, som er nummer et fare i over en kold vejr udfald . Lære at lave mad , og varme vand ( eller sne om nødvendigt ) , på din brændeovn , hvis du ikke i øjeblikket , hvordan man gør det . Hvis du har en gasgrill , bruger det til madlavning-kun udvendigt . I desperation , Kan du koge over stearinlys . Jeg ved , jeg har gjort det i løbet af en is storm af episke proportioner flere år siden . Når du har fået nogen andre ressourcer , vil du finde en måde . .
4
UR ud til hinanden : Ved længerevarende strømafbrydelser , er det vigtigt at holde øje med hinanden i dit hjem-dette inkluderer at være klar over stressniveauet og arbejde belastninger , som vil være øget på dette tidspunkt . Vær opmærksom på , hvad der sker omkring dig med dine naboer også . Vinter strømudfald kan betyde liv eller død for mange mennesker og hjælpe hinanden er afgørende .

gode råd og advarsler • Invester i en generator , hvis du kan . Det kan gøre en enorm forskel i at tillade dig at være i stand til at bruge de væsentlige apparater i dit hjem .
 • Du kan købe små pakker af hånd og fodvarmere for omkring en dollar . Disse pakker selv varme når den rystes eller klemt , og vil holde varme i forskellige længder af tid . De er beregnet til brug i vanter , handsker og støvler , men vil varme dig op i et strømsvigt også !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.