hvordan man kan afgøre , om dit hjem er miljømæssigt giftigt

Vi ønsker alle vores hjem for at være et sikkert sted , især hvis vi har børn . Alting kan se fint , men der kan være nogle miljømæssige farer , der lurer i vores hjem . Her er et par tips om hvad man skal være forsigtig med . . .

Du skal bruge: .
miljøet måleudstyr


1
Hvis dit hus er forholdsvis gamle (40 år eller mere) , så vil du ønsker at tjekke for tilstedeværelse af bly . De to primære kilder kunne blyholdig maling på væggene og bly i dit vand fra gamle , blyholdig rør . Hvis du ikke har adgang til gamle optegnelser om, hvilke materialer blev brugt til at bygge dit hus , kan du købe nogle enkle miljømæssige kits , der ville hjælpe dig med at finde bly . I tilfælde af at du ikke er klar , bly er en neurologisk toksin , der kan reducere indlæringsevne og har også meget arbejde virkninger .

2 .
Især hvis du bor i landdistrikterne , tjekke din vand kvalitet som en af de skjulte farer kan være højt nitrat . Dette kunne nemt være et problem med godt vand , men kunne også være et problem med vand fra en Fawcett så godt. Husk , nitrater er årsagen til blå baby -syndrom .
3 .
Du kan også prøve at tjekke for radon , især i din kælder . Radon er radioaktivt og udspringer naturligt fra henfaldet af uran i jorden . Tro det eller ej , radon er den anden årsag til lungekræft lige bag cigaretrøg . Hvis du har mistanke om Radon gas , bør du helt sikkert få en detektor .
4 .

Hvis du bor i et nyt hjem eller planlægger at , bør du sikre dig, at dit hjem er godt iltet. Røgen fra maling , nye træ , finish , osv. er meget usundt . Faktisk , hovedsagelig på grund af disse skadelige luftbårne kemikalier er indendørs luftkvalitet anses for at være et større problem end udendørs luftkvalitet . Så prøv at cirkulere luften i dit hjem mindst én gang i et stykke tid med luft udefra ( f. eks lade vinduer åbne til tider ) .
5 .
Hvis du nogle gange har hovedpine , du kan formode, at kulilte er synderen , især hvis du bruger en ældre gasvarmer . Du kan bruge off -the-shelf kulilte detektorer at kontrollere, om deres tilstedeværelse .
6 .
Støj er også et problem i byområder . Der er mange psykologiske negative konsekvenser som følge af høje støjniveauer . Hvis du bor i nærheden af en lufthavn , kan du ønsker at leje nogle støj overvågningsudstyr til at bestemme decibel niveauer både inden for og uden for dit hjem . Afhængigt af niveauer, kan du være berettiget til by /stat ' s lydisolering program, der vil hjælpe isolere dit hjem mod fly overflyvningsmålepunktet støj .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.