hvordan man kan fange en mus humant

Gnavere og andre skadedyr kan ofte forårsage en masse problemer til din personlige ejendom og eventuelt hede . Men det er ikke rigtig fair for disse små væsener at blive dræbt for det, de var programmeret til at gøre . Jeg har lavet denne hurtig how-to guide som en måde for human behandling af problemer med skadedyr i stedet for at overlade dem til en alt for tidlige død

Du skal bruge: .
Humane dyr fælde
Jordnøddesmør.
Gnaver .1 .
Trin ene er at købe et menneske dyr fælde fra din lokale gør- det-selv skadedyr fjernelse eller hjem forbedring butikskæde . Hvis du er usikker på hvordan du indstiller den fælde , de ansatte er ofte mere end villige til at vise dig hvordan.
2 .
andet , afgøre, hvor du vil placere fælden . Placere den hvor du kender dyret færdes . Fjern alle andre fødevarer kilder væk fra gnavere .
3 .

I midten af den fælde , placere en lille mængde mad . Mest almindeligt anvendte er jordnøddesmør , men ost og andre fødevarer vil arbejde .
4 .
Lad den fælde , der natten over og tjekke det hver morgen for din lille besøgende . Når du fange den lille skiderik , Det vil være tid til at frigive den til et mere naturligt miljø .
5 .
Flyt skadedyr til et åbent område langt væk fra mennesker og lad det ud af fælden . Det vil være meget bange og løb . Det er muligt, at det kan køre på eller til dig . Må ikke være bange og træde på det .

gode råd og advarsler


 • Rør ikke ved dyrene . De kan bære dødelige sygdomme .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.