hvordan man kan forberede sig til nødsituationer vand opbevaring

Orkanen Katrina ramte New Orleans . Terrorister bombede World Trade Center . Miljøet vil helvede i en hånd kurv . Disse ting og meget mere , har gjort ideen om en nødsituation vandmangel alt for virkelige . Du behøver ikke at vente på en katastrofe til at ske for at forberede en nødsituation . Grave et stort hul til en vandforsyning vil formentlig ikke være den bedste vej at gå om det, men at samle forsyninger til at holde nødsituation vand er mulig. Disse skridt vil give et par nyttige foranstaltninger
1 .
Stock op på vand opbevaring forsyninger. Vand tønder og poser specielt oprettet til sikkert opbevare vand er på markedet . Du kan også købe en vand preserver væske at tilføje til vandet for at sikre, at det forbliver sundt . Tjek din lokale camping -og sportsbutikker , og militære levering butikker . Se afsnittet Ressourcer nedenfor for et link .
2 .
Stock op på vandet. Individuelle rationer af vand findes i handy poser eller kasser , der har en holdbarhed på op til fem år . Dette der overgår den gennemsnitlige vandflaske , som siges at have en holdbarhed på kun seks måneder . Disse er også tilgængelige på mange camping-og sportsbutikker eller militære levering butikker .

3 .
Invester i rensningsanlægget. Vandfiltre , undertiden indbygget i en vandflaske , er en anden mulighed for rensning af vand , der er blevet forurenet . Filtre er også solgt , der passer direkte på din vask . Check hjem butikker og camping butikker for det her , eller se afsnittet Ressourcer nedenfor .
4 .
Få nogle piller . Vandrensning piller er en anden mulighed . De er faldet til højre ind på forurenede mix til at gøre det sikkert at drikke . Dette er ikke kun virker for forurenet vand fra hanen , men kan tilføjes til vand fra søer og vandløb , hvis det er absolut nødvendigt .
5 .

Gør din del for at bevare . Mens du har ingen kontrol over orkaner eller verdenskrige , kan du gøre din del for at hjælpe miljøet ved at bevare så meget vand som du kan . Træffe hurtige brusebade , genbruge gråt vand , høst regnvand og vælge lav vand landskabspleje for nogle besparelser i denne arena .

gode råd og advarsler


 • lufttætte containere er vejen at gå , ellers vil vandet bare fordamper .
 • Glem ikke en sifon eller nogle midler til at få vand ud af vandet opbevaring tønde . Det er ikke ligesom du kan vælte det igen og nipper af det. Glem ikke dine kæledyr . De har brug for vand , også .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.