hvordan man kan forebygge rygskader for landarbejdere

At fastholde en stærk sund ryg for ' back bryde arbejde som landskabspleje , er meget vigtigt. Følg disse trin for at reducere rygsmerter og ophold skade- fri

Du skal bruge:
Bare en lille smule tid er involveret
. .


1 .

Hvad er den bedste måde at forhindre et værk hæmmer rygskade i at opstå ? Den gamle talemåde om en ounce af forebyggelse kan være af stor værdi, når vi taler om den nedre rygmuskler . For et landskab professionel , er der ikke meget værre end rygsmerter og rygskader .
Den menneskelige krop altid reagerer bedre og mere effektivt, når det er ordentligt forberedt til handling .
Dette omtales ofte som ' opvarmning ' , og er mest almindeligt i forbindelse med fysisk træning . Men en ordentlig varme op , er af allerstørste betydning i forberedelserne til strabadserne i kraftig landskabspleje arbejde .
2 .
Hvis landskabet arbejdstagere springe ud af bilen gang på byggepladsen og foråret ind øjeblikkelig indsats , kan dette være farligt . Drevet til en byggeplads lader kroppen falde til ro i en stabil tilstand . Dette er en stat, som ikke er parat til omgående stringent arbejde . For arbejdstagere , der sover eller forsøger at fange op på resten og samtidig være kørt til en byggeplads , er faren for umiddelbar fysisk arbejde uden en varm op endnu værre .
Nøglen til forebyggelse er ordentligt forberede organ for den kommende efterspørgsel.
For startere , på byggepladsen , skal disse personer udtages gennem et kort varme op rutine , eller i det mindste have den tid og opmuntres til at gøre det på egen hånd.

Light strækker bør omfatte tå rører , side bøje strækninger, armene over hovedet strække , og andre forskellige bevægelser , der involverer bøjning og drejning i taljen .
Mange strækninger og drejninger kan gøres , mens stående . Hvis det er befordrende at ligge ned på jorden , drage fordel af strækninger som at trække knæene ind i brystet . Twist i taljen med bøjede knæ til den ene side , mens armene strække til den modsatte side .
3 .

Ikke at blive overset , er abdominale øvelser . Landskabspleje arbejdspladser en tung byrde på bagsiden . Det er yderst vigtigt, at vi » offset « og modvægt dette med abdominal arbejde . En stærk 'kerne ' , midterste del , eller abdominale muskler vil hjælpe med at tage stress ud af de nedre rygmuskler .
Hvis lønmodtagerne kan ligge ned på ryggen og varme op med lidt lys abdominal knasende øvelser , kan de hjælpe med at forhindre rygskade . Under stærk Mave danner modvægt til støtte for vores rygmuskler . Mange gange , blot gennemføre abdominal crunches vil afhjælpe eksisterende smerte .
4 .
En let gymnastik stil rutine kan også hjælpe med at forberede arbejdstagere som en ordentlig varme op . Snoninger , kan fritstående squats , vekslende tå rører , marcherede på plads , skulder cirkler og endda en række ben elevatorer udføres for at hjælpe kroppen varm op . Crew ledere kunne tage deres ansatte gennem en simpel tre minutter rutine . Enhver varme op er bedre end slet ingen .
5 .
Når arbejdet er udført
Forebyggelse med en ordentlig varme op er stor , men " nedkøling » når arbejdet er udført hjælper kroppen med at restituere . Ligeledes et par minutter brugt strække efter en stor arbejdsbyrde kan hjælpe musklerne slappe af.
Strækker sig ikke blot fortsætter med at betingelse musklerne , men også hjælper med at reducere ømhed . I sidste ende vil tage sig tid til at strække ud arbejdede musklerne i slutningen af arbejdsdagen vise sig at gøre den næste dag at arbejde mere produktivt .

6 .
Den store nyhed er bare endnu tre til fem minutter med opvarmning og nedkøling kan forhindre timers rygsmerter .
Korrekt forberede din krop til handling , og dine chancer mod trak muskler , kramper , spasmer eller beslægtede tilbage syndromer vil være meget mere i din favør . Bruge et par øjeblikke opvarmning og nedkøling , vil din ryg takke dig ved at holde stærke og smerte fri .

gode råd og advarsler


 • Strækker i lænden og benene er meget vigtige . . . ved ikke overse disse .
 • Vær meget forsigtig, når du strækker eller arbejder med muskler , der kan allerede være til skade eller ømme .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.