hvordan man kan gøre hjemme nødsituation overlevelse kits

De sidste par år har lært os , at store katastrofer kan ramme os med meget kort varsel . Der hjemme nødsituation overlevelse kits på hånden , er meget vigtig , men kan være dyrt at købe . Men det er nemt og relativt billigt at samle hjem nødsituation overlevelse kits . I denne artikel vil vi lære det grundlæggende i at sammensætte hjem nødsituation overlevelse kits
1 .
Sæt dig ned og lave en liste af basale behov . I en nødsituation , kan du blive tvunget til at forlade dit hjem med meget lidt varsel , hvis du kan få fat i en kasse eller to og har dine basale behov opfyldt med hjem nødsituation overlevelse kits , vil tingene blive meget nemmere at håndtere . Du kan også blive tvunget til at bo i dit hjem uden varme , så der vil være behov for at kompensere for , at der i dit hjem nødsituation overlevelse kits . Dine grundlæggende behov vil være mad og evne til at forberede det , husly og varme , rent vand , førstehjælp , hygiejne og personlig pleje , og back up af nødvendig medicin . Også tage hensyn til , hvis du har kæledyr , eller små børn , der har brug i dit hjem nødsituation kit .
2 .
Få 2 store vandtætte kasser til dit hjem nødsituation overlevelse kits . Lad os starte med mad og vand . Hvert familiemedlem får brug for cirka en liter vand om dagen til mad prep , hydrering , og personlig pleje i et hjem nødsituation overlevelse kit . De fleste mennesker forsøger at planlægge for 3 dage for deres hjem nødsituation overlevelse kits . En fem gallon kande vand , eller to , skulle være godt for de fleste situationer . Placerer dem i en af dit hjem nødsituation overlevelse kit kasser . Det er vigtigt at holde din kander vand i bunden af dit hjem nødsituation overlevelse kits , da det vil være den tungeste genstande og kunne knuse andre emner .

3 .
Næste er ikke fordærvelige fødevarer , såsom Granola barer , pakker af ris eller pasta , et par dåser af grøntsager og frugter , og et par dåser tun eller andre dåse kød . Må ikke bevæger sig for langt fra , hvad din familie normalt spiser til dit hjem nødsituation overlevelse kit , er det sidste , du ønsker at beskæftige sig med i en nødsituation er fordøjelsesproblemer . Placer din mad elementer i en mindre kasse , eller i gallon størrelse Ziploc poser til at holde organiseret i dit hjem nødsituation overlevelse kits .
4 .
Nu på tilberedning af mad. Se dig omkring dit hus for en mellemstor gryde , at du kan leve uden på daglig basis . Hvis du ikke har nogen , grab en på dollar butik. En gryde kan bruges ikke kun til madlavning , men kan rense vand , hvis din levering bør løbe ud . Du behøver kun at bringe det i kog for at dræbe organismer, som kan være til stede . Du skal også have et par grundlæggende redskaber til madlavning og spisning i dit hjem nødsituation overlevelse kit . Disse kan også afhentes i dollar butik relativt billige . Paptallerkener , skåle , og kopper kan reducere behovet for at bruge vand til at rydde op , men kan også blive brændt . Glem ikke et viskestykke og ovn MIT i dit hjem nødsituation overlevelse kits . Du kan strække liv i dit hjem nødsituation kit vand ved hjælp af antibakterielle servietter til at erstatte nogle vaske hænder .
5 .

Bestem , hvordan du vil tilberede din mad i en nødsituation . Sterno dåser af brændstof er fantastiske , fordi de ikke efterlader noget rod og holde i længere tid . Det samme beslutningstagere i Sterno også lave en lille fold op ovnen til at sidde en i og kog lige på toppen . Hvis du har en propan camping kok komfur , kan det være en god idé at gemme det med dit hjem nødsituation overlevelse kits , med et par flasker af propan . Lille transportabel trækul grill kan gøre i en knibe, ved hjælp af træ , hvis trækul ikke er tilgængelig.
6 .
grundlæggende hygiejne behov næste . Omfatter to ruller toiletpapir , der er tilbage i Ziploc poser til at holde tørt og rent i dit hjem nødsituation overlevelse kit . En rejse størrelse tandpasta og et par ekstra tandbørster er vigtigt at tilføje . Glem ikke at tilføje et stykke sæbe , og rejser størrelser af shampoo til dit hjem nødsituation overlevelse kit . Hvis du tager daglig medicin , bl. a. om en uge til en værdi af piller , og en liste over hvad du tager og apoteket det kom fra. Sørg for at rotere dem ind og ud , så de ikke udløber . En lille førstehjælpskasse , som omfatter band hjælpemidler , instant køleelementer , gaze og tape , og rejser størrelser af ibuprofin , fordøjelsessystemet støtte , pincetter , og et antibiotikum creme er helt nødvendig i dit hjem nødsituation overlevelse kit . Ligesom din mad , skal du placere alle disse produkter til et stort Ziploc eller en lille boks til at placere indersiden af dit hjem nødsituation overlevelse kits .
7 .
Pack alle disse ting ind i dit hjem nødsituation overlevelse kits . Også vigtigt at tilføje , er tæpper , vandtæt tændstikker, stearinlys eller lanterner , en lille radio , batterier , et spejl , der kunne bruges som et signal til en overhead flyvemaskine , et par grundlæggende værktøjer , reb , saks eller en kniv , gaffatape , og en presenning til dit hjem nødsituation overlevelse kit . Du kan også vælge at tilføje et lille telt og sovepose til at gemme i nærheden af dit hjem nødsituation overlevelse kits . Nogle backpacking telte kan være små nok til at passe lige i din bokse .

gode råd og advarsler


 • Du kan gøre vandtæt kampe ved at dyppe pind kampe i voks og udlejning cool før du sætter tilbage i feltet .
 • optændingsposerne kan gøres ved at sætte tørretumbleren fnug i et papir æg kasse , og belægning med voks . De kan afbrydes i individuelle optændingsposerne og vil normalt brænde længe nok til selv vådt træ til at tørre og bryde i brand .
 • Brug store vandtætte kasser til din nødsituation overlevelse kits giver dig en bordplade til at bruge , plus holder dine emner tørre og ud af vejen.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.