hvordan man kan gøre undervisningen medicinske teknikker i spansk

Undervisning medicinske teknikker er svært nok i et sprog , men forsøger at finde en oversætter , som er fortrolig med medicinsk terminologi kan være endnu vanskeligere . For at kunne lære medicinsk information til en gruppe af personer , der ikke taler samme sprog som dig selv , skal du hyre en professionel oversætter . Når det kommer til medicinske teknikker , er der ikke plads til fejl . Du skal være helt sikker på, at hvad der bliver undervist af dig der præcist oversat til dine elever .

Du skal bruge:
en hyggelig men travl dag
. 24 timer .
Tyggegummi /Soda .1 .
Etablere hvad medicinske teknikker , du ønsker at undervise og begynde at indsamle information.
2 .
Bestem detaljerne i din undervisning projekt . For eksempel beslutte, om du ønsker at bruge PowerPoint dias eller uddelingskopier . Måske du laver du en kort præsentation eller oprette en medicinsk teknik manual . Kendskab til størrelsen på dit projekt vil give mulighed for bedre planlægning og organisation.
3 .

Type ud alle de oplysninger , du vil medtage , og organisere det i den rækkefølge , du ønsker det præsenteret i. under dine oplysninger klar og i orden vil mindske den nødvendige tid til oversættelse . Det vil forhindre dig i at bruge for mange penge på en oversætter . Husk på, at de fleste oversættere får betalt time for time.
4 .
Find en engelsk-spansk oversætter , der er fortrolig med medicinsk terminologi . Oversætteren vil være i stand til at oversætte din undervisningsmateriale for dig . Du kan som regel finde nogen i de gule sider under " Oversættere og tolke . " Hvis du ikke er i stand til at finde en oversætter bekendt med medicinsk terminologi , kan du prøve en virksomhed som Lengua , der tilbyder professionelle medicinske oversættelser . Se afsnittet Ressourcer for et link .
5 .

Præsenter medicinske teknikker til den ønskede målgruppe . Hvis du ikke er i stand til at tale spansk , er det en god id¨¦ at have en oversætter til stede til at oversætte , hvad der bliver sagt .

gode råd og advarsler


 • Undgå at oversætte medicinske teknikker selv , medmindre du er flydende i både engelsk og spansk . Oversættelse af medicinske teknikker forkert, kan det resultere i alvorlig skade eller skader på patienten .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.