hvordan man kan holde sig væk fra kim

Bakterier er overalt . Nogle af dem kan være en reel trussel for vores helbred . Offentlige steder er det værste, og nemmeste sted at møde bakterier og bakterier . Der er måder at forebygge og hjælpe med at holde hænderne rene og din krop sikkert fra bakterier . Bare husk , du er nødt til at huske og være opmærksom på whats lurer i hverdagen

Du har brug for ! .
bare en lille smule tid er involveret
.


1 .

First off , er det altid en god ide at medbringe en flaske i hånden sanitizer rundt med dig . De kommer i små lomme størrelser . Vaske dine hænder (som vi alle kender ) , holde dine hænder væk fra dit ansigt og mund , mens i det offentlige , og altid dække din mund , når du hoster for at forhindre spredning og blive smittet med virus .
2 .

Nu , at vi fik de enkle ting ud af den måde-her er nogle andre kim-y ting at tænke over ! Offentlig badeværelser . De er beskidte , ildelugtende , og ikke altid rengøres ordentligt . Aldrig placeres personlige ting på gulvet . Du har ingen id¨¦ hvad der er på disse gulve ! Brug bøjler . Skyller ud i toilettet med fødderne . Dette kan lyde-barnlig, men-dine sko er sandsynligvis renere end en flush håndtag . Vask dine hænder eller bruge hånden klude , og altid åbne døren til at forlade med en køkkenrulle , så smid det væk
3
Offentlig transport-. dette en sandsynlig en af de mest beskidte steder på jorden . Overvej stående når det er muligt , eller sidder på en avis eller andre disponible objekt . I stedet for bare at snuppe den gelændere , skal du bruge en hånd tørre , eller igen avisen .

4 .
restauranter , oh yeah , kan de være fuld af bakterier . Inspicere det sted , før du nogensinde spise der . Normalt restauranter har en inspektion indplacering på døren , som din gå i. Check for bugs , skaller , papirkurv på gulvet , samt gamle fødevarer . Dette er normalt et advarselsskilt . Undgå sidde i nærheden af vinduer , som har vindue dressinger og gardiner . Hvorfor ? Fordi der er en masse støv , beskidt , og andre grimme små ting , som du let kan komme i kontakt med .
5 .
Hotels . Jeg siger , det er nummer et på listen over bakterier og bakterier . Du bør altid tage ekstra forholdsregler , når du skal bo på et hotelværelse . Bare forestil dig hvor mange mennesker har været der-og hvad de gjorde . Ikke et smukt billede . Tag din egen ark puder . Bring desinficering spray med dig og spray alt ned som telefoner , lamper , lyskontakter og dørhåndtag . Dette kan håndtere masser af bakterier inden for den første time . Altid tage et brusebad i stedet for et karbad .
6 .

Forhåbentlig med disse tips jeg har hjulpet nogen kæmpe bakterier ! Bare vær sikker på ikke at blive besat eller skræmme til at leve livet ! Der er masser af ting at nyde , bare være smart om det !

gode råd og advarsler


 • Hold væv i din pung , eller lomme hvis din kommer til at være shopping eller rejser for en stund . Dette giver dig noget at bruge , hvis du skal håndtere potentielt kim-y steder eller genstande .
 • Ved håndtering penge ( især hvis du arbejder med penge ) at holde hånden sanitizer på dig hele tiden og bruge det ! Forestil dig, hvor mange mennesker har fastslået , at penge , og hvor mange af dem kunne have været syg .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.