hvordan man kan nyse uden at sprede bakterier

Nysen almindeligvis forekommer som en refleks . Noget kriller vores næse og Wham !-et nys sker . Hvordan man kan nyse , er normalt ikke opfattes som en big deal . Vi nyse og det er gjort . Vi bevæger os på . Men hvad med bakterier ? Et udækket nyse af en person, der er syg med en respiratorisk sygdom spreder sig bakterier . En syg person kan endda sprede bakterier , når nysen i deres hånd, hvis de rører ting, som andre mennesker vil røre . Der er en måde at nyse uden den store risiko for spredning af bakterier . Skolebørn vil drage stor nytte af at lære denne nysen teknik . . Læs videre for enkle trin om, hvordan man nyse uden at sprede bakterier

Du skal bruge: .
din arm


1
Det første skridt i at nyse . uden at sprede bakterier er at være klar til nyse . Når du føler et nys , der kommer på , vend hovedet væk fra folk omkring dig . Vær forsigtig , selv om . hvis dreje dit hoved er ikke sikkert (som med kørsel ) , så skal du ikke gøre det

2
Det næste skridt i , hvordan man nyse uden at sprede bakterier er at blokere din nyse med skurk af din arm . Dette vil beskytte andre omkring dig fra bakterier i din nyse .
3 .
Det sidste trin er at lade nyse ud . De bakterier fra din nyse vil være på din skjorte eller jakke ærme i stedet for på en anden person eller på hænderne . De bakterier er mindre sandsynligt, at sprede sig til andre nu . Dette er , hvordan man nyse uden at sprede bakterier .

gode råd og advarsler • kun gøre dette, hvis du sikkert kan . Hvis du kører , skal du ikke lade nyse aflede dine øjne mod vejen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.