hvordan man kan rense din parabol svamp

Svampe er depoter for bakterier . Bittesmå madrester komme ind , svampe ophold våd i lang tid . De overlevende bakterier er smurt rundt om dit køkken , hver gang du bruger dem . De er rart for skrubbe og tørre op , men sørg for at vaske ofte for at hjælpe med at forhindre spredning af bakterier og sygdomme omkring dit hjem

Du skal bruge: .
Sponge
Varmt sæbevand .
Eddike.
Klor blegemiddel .

Mikrobølgeovn .
En spand ( valgfrit ) .


1 .
en svamp i brug i mere end 2-3 dage, vil havnen millioner af bakterier , herunder sygdomsfremkaldende E. coli , salmonella og campylobacter . Gør du spekulerer på , hvad du havde til middag i går aftes . . . En konstant kamp med de skadelige mikroorganismer , here we go. Prøv en følgende metoder :

2
Vask svampe grundigt i hånden med varmt , sæbevand , gentagne gange klemme dem for spørgsmålet om at få alle de madrester og andre organiske ting . Bland en gallon varmt vand med 3 /4 kop klor blegemiddel i vasken eller spand . Soak svampe i opløsningen i 5-10 minutter . Skyl og lufttørre .
3 .
Skyl og presse svampe under varmt rindende vand med anti-bakterier sæbe eller opvaskemiddel , og derefter nyde de svampe i en gallon varmt sæbevand med 2 kopper eddike (ca. 5 minut ) , skylles godt , så når de stadig er våde mikrobølgeovnen i et par minutter til at tørre . Dette er min favorit , da det indebærer flere trin for at dræbe bakterierne . Jeg tror, mikrobølgeovn er nøglen til at udslette de fleste af de organismer , hvis ikke alle .
4 .

Vend svampe i opvaskemaskinen , når du gør en belastning af retter . Opvaskemaskinen opvaskemiddel og varmen, skal steriliseres svampen .
5 .
Du kan bruge nogen af de trin tidligere foreslået at desinficere svampe , som du bruger til andre opgaver , bortset fra trin 4 . For eksempel , dræn , badekar , brusekabine dør , bordplader . . . og så videre . Btw , kender du skal du ALDRIG bruge den samme svamp til opvask og andre rengøringsmidler , right ?
6 .
Det er blevet foreslået , at man ikke bør holde en brugt svamp til mere end en måned . Med andre ord , uanset hvor hyppigt svampen har været brugt netop trash det, når en måned er udløbet.

gode råd og advarsler


 • Selv hvis du ikke er tørre op nogen farlige materiale med dine svampe , bør du jævnligt desinficere dem alligevel .
 • Du kan også rense karklude med Trin 1 .
 • Må ikke anvendes svampe til at rydde op efter råt kød , fjerkræ , fisk eller æg . Hvis du vælger at bruge dem til den opgave , du skal kassere eller sanitize dem bagefter .
 • ! Enhver svampe , der har været anvendt i mere end en måned er tvivlsomt !Dette er ikke kun omfatte dem, du gjorde det retter med , men også i dem, du skrubbes karret , vask , bordplader . . . osv.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.