hvordan man kan stoppe trangen fra ikke ryge

OK , så du har taget beslutningen om at stoppe med at ryge . Great , nu hvordan kan du behandle disse frygtelige trang ? Godt tage en dyb indånding , og læs videre , er her nogle ideer, som kan hjælpe

Du skal bruge: .
Tålmodighed
  Rygning er en afhængighed , og du vil kun stoppe ved at ændre din adfærd .
.
Social støtte .

  Have nogen at henvende sig til kan gøre en enorm forskel mellem ridning en nic pasform og rækker ud efter en cigaret .
.
Værktøjer fra nikotin tyggegummi til receptpligtig medicin er der ingen grund til at tage en kold tyrker .
  Tal med din læge eller tjek .1 .
Tal med din læge om dine muligheder . Der området en række nye medikamenter til rådighed til at hjælpe dig holde op med at ryge. De mæglinger Chantix Varenicline og Zyban ( Bupropion ) arbejde for at hjælpe med at reducere cravings for nikotin i din hjerne ved at frigive et lavt niveau af neurotransmitteren dopamin i dit system . Fordi du tager disse lægemidler , før du stopper med at ryge , du mindske din cravings over tid .
Når det bruges som del af et program til at stoppe med at ryge, folk har en betydeligt bedre chance for forvaltningen cravings og lykkes. Sørg for at du fortælle din læge om al anden medicin du tager for at undgå en mulig interaktion . Andre muligheder for at drøfte med din læge er nikotin -inhalator og næsespray .
2 .
Chew nikotinplastre tyggegummi . Med en hilsen til Sigmund Freud , er rygning en mundtlig fiksering . Så hvorfor ikke erstatte en fiksering med et mindre onde for at hjælpe dig op? Nikotintyggegummi er tilgængelig uden recept i de fleste apoteker . Tygge et stykke tyggegummi frigiver nikotin ind i kroppen , bidrage til at mindske trangen til at ryge .
3 .

Grab en patch . Den nikotin plaster frigiver en konstant strøm af nikotin ind i dit system via en 24- timers periode . Det er godt for langt, sejt træk , men kan ikke hjælpe dig med dem cravings på kort sigt . Patches er generelt slidte for 6-20 uger afhængigt af din trang . En fordel , at plasteret har , er , at den kan bruges i kombination med medicin for at øge dine chancer for at holde op .
4 .
Eller en sugetablet . Nikotin sugetabletter , ligesom nikotin tyggegummi , er tilgængelige uden recept i de fleste apoteker . Den sugetabletter tilbyder en øjeblikkelig løsladelse af nikotin til at hjælpe dig med at administrere cravings , som de sker . Ligesom tyggegummi , kan du bruge sugetabletter sammen med receptpligtig medicin som Chantix og Zyban .
5 .
Kend din udløser , derefter blandes tingene op . Hvis du altid har en cigaret i morgen med kaffen så prøv at gøre noget anderledes , spise morgenmad først , eller gå en tur . Vide , hvad der udløser du lyst til at ryge og undgå disse situationer er en af nøglerne til reel varig adfærdsændring . Nogle ændringer er umulige , hvis du ryger , når du sidder fast i trafikken for eksempel , så det er her, nikotinerstatningsprodukter kan hjælpe .

6 .
Find en bekræftelse . Jeg ved det lyder lidt ny tidsalder , men er der er belæg for effekten af positive bekræftelser i adfærd ændringer . Sæt dig ned og skrive de grunde, du ønsker at holde op med at ryge, eller nogle ord og vendinger , der inspirerer dig . Hold dem , hvor du kan se dem , dit natbord , døren til køleskabet , dit badeværelse spejl , på din telefon , i din pung eller taske . Når du har en trang rækkevidde for disse , minde dig om vilje og beslutsomhed og husk , hvorfor du er holdt op .
7 .
få noget motion . Din krop vil begynde at reparere skaden fra rygning straks , så hvorfor ikke give dig selv en hånd ? Motion kan hjælpe på en række måder fra at holde dig beskæftiget ved inaktivitet , til at hjælpe dig kontrolsted ryge vægtøgning ( du vil snart opdage, hvor god mad smager igen ) . Start let , gå en tur , hvis det er muligt øvelse med en anden person , hvis holde op , så du kan støtte hinanden . Bortset fra den psykologiske fordel , vil du blive bringer ilt i kroppen og hjælpe til at frigive nikotin fra dit system .
8 .
Spis godt . Stock dit spisekammer og køleskab med sunde fødevarer til mellemmåltid om som din appetit tilbage . Baby gulerødder , blandet lav salt nødder , yoghurt , æbler ( fordelt jordnøddesmør på skiver ) og bananer er alle store muligheder for at have på hånden .
9 .
Og endelig få support . Enten online eller personligt , at have støtte hjælpe dig gennem cravings dramatisk øger dine chancer for succes . Desuden kan kun andre tidligere rygere sætter pris på , at særlige form for helvede , du oplever .

gode råd og advarsler


 • rygestop nu , uanset hvor længe du har været en ryger dramatisk reducerer din risiko for en række rygerelaterede sygdomme .
 • Spørg din arbejdsgiver eller sygesikring udbyder , hvis de tilbyder enhver bistand eller programmer til at hjælpe dig holde op , mange gør .
 • Tal med din sundhedspleje udbyder til at planlægge den bedste måde for dig at holde op , og om muligheder for at styre irritabilitet og søvnproblemer , der kan opstå , når du afslutter .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.