hvordan man kan være forberedt på nødsituationer

Nødsituationer er noget vi håber vil aldrig ske for os , men hvis de gør det er bedre at være forberedt . Tid til at forberede sig ofte , når folk mindst tænker over det , når alt synes sikker og normal

Du skal bruge: .
First Aid Kit
Mad med en lang holdbarhed .
Vand .
Kommunikationsplan .

Shelter .


1 .
Sandsynligvis det første skridt i alt dette er at vurdere din viden og adgang til førstehjælp . Du kan være heldig og ikke har brug for denne i en nødsituation . Men hvis du gør så vil dette straks blive det vigtigste element . Adgang til protein barer og batteridrevet lommelygter plejer spørgsmål, hvis personen ved siden af dig er blødning ukontrollabelt eller gå i chok . Køb eller oprette din egen førstehjælpskasse , før du har brug for en , og sørg for flere medlemmer af din familie ved, hvor det er . Høre andre artikler om her eller check med Røde Kors til at bestemme , hvad du skal bruge i dit sæt . Ud over at have dit sæt , kan du prøve at lære nogle førstehjælp færdigheder , hvis du ikke allerede kender nogle , eller hvis det har været et stykke tid siden du har lært .
2 .

Næste bestemme, hvilke type kriser er mest sandsynlige for dit område og forberede sig til de første . Naturligvis nogle områder er mere tilbøjelige til visse typer af katastrofer end andre . Orkaner, snestorme , oversvømmelser , tornadoer , radioaktiv forurening , jordskælv , og store areal brande er blot nogle af de risici , du bør vurdere . Konsultere andre artikler eller lave en søgning på internettet for ting som " forberede en orkan "for mere information . Dette er et bredt emne , og jeg kunne ikke dække alle detaljer af hvert nødsituation feasibly i én artikel .
3 .
Det tredje skridt er at udarbejde en evakuering og kommunikationsplan for din familie . Dette er i tilfælde af at du ikke kan forblive \ samle på dit primære bopæl . Husk, at typiske kommunikation som mobiltelefoner og e-mail ikke kan være til rådighed i en stor skala nødsituation , hvor magten er slået ud i miles . Planen om et sted at mødes alle , der er en sikker afstand fra nød . Dette trin kan synes som almindelig sund fornuft , men hvis katastrofen opstår, når alle er væk på skole eller arbejde , og dit primære bopæl er utilgængeligt , så din familie kan ikke alle instinktivt gå til samme sted . Planen skal indeholde en backup sted eller to , hvis den første er også utilgængelig . De sikkerhedskopier selvfølgelig kun ville blive brugt , hvis det første ikke er en mulighed . Hvis alle ikke kan mødes på samme sted så bør omfatte alle checker ind med en ud af staten slægtning eller ven af familien , så snart de når en arbejdsgruppe telefonlinje eller kilde af e-mail .
4 .


De næste par trin indebærer situationer , hvor du er i stand til at bo i dit hjem , men mangel på elektricitet eller sikker rejse forhindrer dig i at gå hvor som helst i flere dage eller uger . Først vurdere, din adgang til rent drikkevand . Rent drikkevand vil holde dig hydreret , giver dig mulighed for at vaske sig selv , tøj , og spise redskaber , og vil være nødvendige for at tilberede \ forberede en masse måltider . Vide, hvor dit vand kommer fra , og hvad risikoen er til det. Lærer også at desinficere vandet . Bare fordi vand ser rent og fri for bakterier ikke altid mener det er . Dens bedre at forebygge end at helbrede i en nødsituation .
5 .
opfølgning på det foregående trin , vandet har brug for efter behandles skal du adgang til mad . Denne artikel er ikke ment til at skræmme nogen eller være en " End of the world " manual . Bare forstå, at hvis en nødsituation skulle ske i dit område , så er det bedre at have et par uger af mad til rådighed i stedet for kun et par dage værd . Det er bedst at opbygge denne Emergency fødevareforsyning , når tiderne er normale . Supermarkedet kan ligne den har en masse mad , men alle ville sandsynligvis rense det sted i en fart , hvis en langsigtet katastrofe stak dit område . Hvis du starter nu ved strømpe op på et par dåser eller poser med mel og ris hver uge så du kan opbygge din lagre gradvist og forhåbentlig ikke lægge for meget af en belastning på din månedlige udgifter .
6 .
Tænk på opbevaring af dine fødevarer og andre forsyninger . Selv hvis du bor i en lille lejlighed der bør være steder at gemme ekstra forsyninger , som du måske ikke har tænkt på . Nogle ekstra pladser kan omfatte under din seng eller over køkkenskabe . Kældre kan være fantastisk , hvis du har en . Deres køligere temperaturer og lav eksponering for sollys vil bevare mad længere . Den ene dårlige sted i en kælder ville være tæt på en tørretumbler . De tilføjede luftfugtighed ville ødelægge visse fødevarer før . Jeg titlen dette skridt " fødevarer og andre forsyninger ", da nogle ting som toilette papir , sæbe , batterier , stearinlys og tændstikker eller lightere også bør være på lager for en leverance, der vil vare mere end et par dage .

7 .
Når du tænker på vand og mad , du bør være opmærksomme på eventuelle receptpligtig medicin din familie tager . Sørg for at du aldrig ned til din sidste dosis før det bliver en refill .
8 .
Tænk over hvordan du vil beskytte dig mod elementerne . En robust tag over hovedet , vil være en god start . Men afhængigt af hvor slemt det er derude , du kan få brug for at klæde sig i lag for at beskytte dig selv mod kulden eller har ekstra vand på hånden for at holde dig hydreret i ekstrem varme . El varme og air condition er muligvis ikke tilgængelige i stor skala nødsituation .
9 .
Glem ikke dine kæledyr . Jeg siger ikke at tænke på dit kæledyr , før du har sikret din egen overlevelse . Men hvis du er den type person, der ville sige " det er deres ærgerligt ", når en katastrofe rammer så har du sandsynligvis ikke ejer en . Hvis du normalt holde hunden i et hundehus eller indhegnede pen har derefter en sikkerhedskopi kilde til ly for dem i en nødsituation . Hvis din kat er først og fremmest en udenfor kat kan det være nødvendigt at have en beroligende fra dyrlægen på hånden for at holde det inde i flere dage . Med alle kæledyr , at du har en flere dage levering af mad til dem. Hvis du skulle løbe tør for deres særlige pet food derefter være klar over , hvor folk fødevarer , de kan håndtere. Ikke alle fødevarer er godt for dem .
10 .
Endelig , så tænk på hvordan du ville gå tiden, hvis du var fast derhjemme uden strøm i en uge eller mere . Jeg opført dette som det sidste trin , fordi de tidligere er naturligvis vigtigere . Men hvis din sædvanlige kilde til underholdning omfatter at se tv , spille videospil eller ved hjælp af computeren så vil du ønsker backup kilder sjovt at holde din sanity . Brætspil, kortspil , bøger , og journalisering værktøjer er gode , elektricitet gratis måder at fordrive tiden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.