hvordan man op med at ryge kold tyrker

Du har prøvet det plaster, du har prøvet medicin , har du prøvet at skære ned-intet synes at virke . Den bedste måde at stoppe rygning , er at afslutte vane og aldrig se tilbage . Hvis du virkelig er dedikeret til at holde op med at ryge , kan du bruge disse trin til at stoppe med at ryge kold tyrker i dag
1
<. br > Giv dig selv en grund til at holde op med at ryge. Anerkende den negative indvirkning, det har på dit liv , herunder sociale aspekter og dit helbred . Hvis du virkelig ikke kan se en negativ side til rygning , så spørg andre, hvad de mener om din rygning . Du kan være blinde for de negative .
2 .
Angiv en slutte dagen /tid og klare dit hjem ( og andre steder , du ofte ) af cigaretter , askebægre , lightere , osv. Må ikke bare holde dem i et skab-virkelig slippe af med dem til gode . Hvis du bor sammen med en ryger , gør et nyt hus regel om, at personen har til at ryge udenfor og kan ikke få cigaretter i huset .

3 .
Undgå at lave en kæmpe aftale over dit rygestop. Spørger ikke venner til at give dig daglige opmuntring , og ikke minde alle igen og igen , at du forsøger at holde op . Dette kun giver dig konstant påmindelser og fristelser . Hvis du er at holde op for dig selv , du er mere tilbøjelige til at blive en succes .
4 .
Erkend, at du er nødt til fysiske abstinenser . De vil formentlig begynde inden for en dag af rygning din sidste cigaret , og vil vare et par dage . Symptomerne varierer , men forvent hovedpine , muskelømhed , irritabilitet og angst . Brug ikke disse symptomer, da en grund til at begynde at ryge igen . Symptomerne er milde i forhold til , hvad cigaretter gøre for at din krop , og de sill kun vare et par dage-du kan komme igennem det
5 ! .

Undgå steder , hvor fristelsen er for stor for et par uger . Hvis du har en ven , der er en storryger , forklarer ham /hende , at du behøver at holde sig væk fra rygerne for et par uger for at undgå fristelse. Undgå barer og andre steder, hvor rygning kan tolereres .
6 .
Udskift trangen til at ryge med aktivitet . Når du føler at du ikke kan holde det ud længere og har brug for en cigaret , har en opgave at aflede din opmærksomhed på . Ring til en ven ( og snakke om noget andet end at ville ryge ) , gå en tur , rengøre køkken , mv
7 .
Accepter fejl , når du har dem . Du kan give efter for fristelsen i en særligt stressende eller usædvanlig situation , og røg en cigaret eller to . Må ikke se på situationen som en point of no return . Du skal blot indrømmer dine fejl og gør det ikke igen!

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke kan stoppe med at ryge kold tyrker , kan din læge hjælpe dig . Tal med din læge om rygestop hjælpemidler og programmer til at hjælpe dig holde op .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.