hvordan man overlever en zombie angreb

. Når der er en zombie angreb du har brug for denne

Du skal bruge: .
WOOD
Søm + Hammer .


1 .

Få alle de nyheder /information , kan du om angrebet . Afhængigt af placeringen af det, vil du bestemme , hvor meget tid du har til at forberede .
2 .
Saml leverancerne skal du overleve angrebet . Du skal bruge transport . Det bedste transport du kan få er en cykel . Den måde du plejer brug for at bekymre dig om gassen , fordi det er dig drevet . Også det kan glide gennem trafikken på grund af sin størrelse .
3 .
Du skal bruge en våben også . Det våben, som skyder kugler spring på som en semi-automatisk riffel . Du er nødt til at tage dine billeder med omtanke . Det bedste sted at finde disse er Walmart eller et våben butik . Du vil også have en machete for at beskytte , når zombier er tæt rækkevidde . Sørg for at du får et koben . Du skal bruge det senere . Du skal være forberedt .

4 .
Du ønsker at slå op et sted som Costco før ting bliver behåret . Jeg tvivler på nogen har været klar til et angreb som dette , så hovedet er der hurtigt , før det bliver dårligt . Tag fødevarer , der ikke behøver madlavning . En zombie vil se og lugte røg . Tag mad, der er masser af protein . De fleste Costco 's bære magt barer og energidrikke så tage nogle af dem. Pas de gør dig tørstig ! Sørg for at tage masser af vand også .
5 .
Find en god læ . Jeg anbefaler 2. sal i en bygning , fordi zombier ikke kan klatre trapper . Jeg ville bruge et hus , fordi der er kun 1 trappe sag . Brug din koben eller machete til at tegne trappen . På denne måde er der ingen måde nogen zombie kan komme op . Brug en stige til at komme op og ned .
6 .

Før du arbejder på trappen forberede det første mur af forsvar . Et hus vil hegn eller mure er det bedste valg for at vælge din sikker hus i. Du vil gerne styrke hegn , så du vil være sikker .
7 .
Har en anden person se bag dig når du fastsætter den 2. linje i forsvaret . Du skal bruge det træ, du indsamlede bord op i huset udefra. Det er grunden til du har et ur person . Det vil være sværere for zombier for at komme i , hvis det er bevogtet udefra . Dette kunne være din tredje linje i forsvaret , hvis du bruger et andet hegn eller objekter mere beskyttelse .
8 .
Sørg for at du kan komme tilbage ind i huset . Døren er ikke altid en zombie første rute valg . De vælger skabet ruten . Vil du ønsker at styrke dørene hængsler . Intet sucks mere end når du får skruet fordi hængslerne har givet ud . Brug metal ting for døren , fordi det er zombier gå højde . Vinduerne ville tage længere tid at komme igennem .

9 .
Forbered kampen . Dit forsvar skal holde zombier i mindst 4 timer, så være klar , når bryde igennem .
Dont affald skud på zombier , der ikke vil påvirke dig . Tag kun de skud for at beskytte dig selv og andre .
10 .
En person , der er smittet , vil tage 24 timer at blive fuldt zombie . De kan stadig være til nytte for en lille smule .

gode råd og advarsler


 • Sigt efter hovedet
 • en zombie vil overleve kropsslag
 • du kan bruge biler eller andre store genstande for at hjælpe REInForce hegn og mure
 • holde sig væk fra områder med mange mennesker
 • , der er en katastrofe , hvis nogen bliver smittet

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.