hvordan tjære i cigaretter påvirker sundhed?

mængde tjære


Cigaret tjære refererer til de giftige kemikalier , der tilsættes under produktionen af tobak cigaretter . Forskellige cigaretter er givet ratings baseret på mængden af tjære , de omfatter . Cigaretter med den højeste tjære koncentration har mere end 22 mg tjære i en cigaret , mens lavt tjæreindhold cigaretter har mindre end 7 mg i hver . Tar kan findes i en brun fast form i slutningen af en røget cigaret .

Farvelægning Effects


Cigaret tjære kan vise øjeblikkelige sundhedsmæssige effekter i form af en ryger 's udseende . Tjære i cigaretter kan plette rygere tænder og gøre dem gule og brune . Hertil kommer , kan cigaret tjære plette noget, det rører brun , herunder en rygers hænder og tøj . Filtre i tobak cigaretter er beregnet til at holde tjære fra spændende , men giftstoffer stadig gøre det igennem og kan efterlade en brun -gule film bag .

store sundhedsmæssige effekter


Den tjære i tobak cigaretter er en væsentlig årsag til lungekræft , emfysem og bronkitis . Giftstoffer fra tjære kan skade lungeceller at holde tumorer fra formning. Cigaret tjære skader også cilia i lungerne , som beskytter foring af lungerne . Ud over de misfarvning af tænderne , kan tjære forårsage paradentose , en gum sygdom, der kan resultere i tab af tænder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.