om afgivelse af blod blod

Ved at donere blod , kan du redde et liv . Det er en kraftfuld og sand kendsgerning . Blod er mere nødvendig end nogensinde , og det er nødvendigt i alle byer og by i landet . Ligegyldigt hvor du er , kan du begynde at gøre en forskel ved at give blod

Betydning


Den Røde Kors er altid i behov for frivillige til at donere blod . Din lokale hospitaler har brug for frivillige så godt.
Blod af alle typer der er behov for fra frivillige . Centret vil prøve at se, hvilke blodtype du har.
Du vil sandsynligvis også være i stand til at donere blod , når blodet drev i dit samfund . Yderligere incitamenter udbydes normalt i løbet af drev til frivillige, som kommer ud for at give blod .

Typer


Selvom mange giver blod for gratis , nogle organisationer og hospitaler betale for blod . Den løn tendens til at være omkring $ 20 til $ 40.
Hele blod er standard donation , men der er også plateletpheresis donationer , når blodpladerne er indsamlet. Der er også automatiseret donationer kaldet røde celler .
Autologt bloddonation er , når du donere dit eget blod på forhånd for en operation , der skal udføres på dig på et senere tidspunkt. Det er betragtes som en medicinsk procedure , og en skriftlig recept er et must for at søge . Det kan udføres på hospitalet , men Røde Kors kan udføre det under visse omstændigheder. Tal med din læge om alle dine valg for denne sjældne form for donation .

funktioner


donorblod er altid testet , så der er ingen fare for at pådrage sig nogen sygdomme fra donorblod . Også , donorer er aldrig i alle brugte fare fra udstyr . I de udviklede lande , er alt udstyr , der kommer i kontakt med blod smidt væk

Overvejelser


Vent 8 uger , før de giver en anden fuldblodstapning . 3 eller flere dage , før de giver en anden plateletpheresis tapningen over 4 måneder før mellem det dobbelte røde celler .

Advarsel

Du må ikke give blod, hvis du har visse typer af kræft . Tal med din hospital eller læge om de forskellige typer , der er acceptable . Du bør heller ikke give blod , hvis du er forkølet eller en influenza . Hvis du har nogen form for infektion , afstå fra bloddonation indtil det er hærdet . Hvis du har hepatitis eller aids , er du ikke kan donere blod .

Effects

bloddonation redder mange liv hvert år . Mange mennesker går rundt gør det på grund af den generøsitet og venlighed bloddonorer . Selv hvis du ikke er berettiget , overveje at donere midler til Røde Kors og andre organisationer, som har behov for midler til at få ordet ud om bloddonation . Tal med venner og familie medlemmer, der er støtteberettigede. Når du forklare det store behov og belønninger for bloddonation , kan du være med til at redde et liv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.