om at udvise CPR

CPR er et almindeligt anvendt forkortelse for for genoplivning . Det er anerkendt verden over som en bona fide middel for at redde liv og stabilisere patienter indtil første responders ankommer . Ligesom så mange andre livreddende færdigheder , skal CPR læres gennem erfaring . Selv masser af bøger , pjecer og illustrationer viser tilfredsstillende procedurer og protokoller , der kun demonstration og hands -on erfaring udarbejde en studerende til at anvende CPR korrekt under en nødsituation

Historie


bibelske lærde spekulere i, at Det Gamle Testamente indeholder det første eksempel på en CPR demonstration . I bogen af 1 Kongebog 17:17-23 , forfatteren taler om profeten Elias og en ung dreng, der var " efterladt uden ånde . " Elias strakte sig ud over barnet tre gange . Nogle versioner oversætte den gamle hebraiske til at betyde Elias lagde sin mund over barnets mund og indenfor kort fastslå, at barnet vågner op og er i live . For mange , denne konto lyder som et første forsøg på CPR .
I 1767 dannede Amsterdam " Society for inddrivelse af Drowned personer " med den udtrykkelige hensigt om genoplivning drukne ofre. Følger trop i 1774 , London anerkendte dannelsen af " Foreningen til inddrivelse af personer Tilsyneladende Drowned " , som med tiden blev " Humane Society " ( et link er fastsat i de ressourcer, afsnit) . Disse samfund offentliggjort deres resultater om genoplivning og gik så langt som til at vise, hvordan man lægge pres på brystet , udføre mund til mund eller mund til næse vejrtrækning , og også stimulere patienten på anden måde i et forsøg på at genoplive ham .

Identifikation


Dr. James Elam viste sig at den amerikanske medicinske etablering i 1946 , at mund-til -mund genoplivning kunne spare en person, som er ophørt vejrtrækning . Nogen tid senere , han og Dr. Peter Safar udbyggede disse resultater og udførte CPR øvelser på frivillige . Til sidst viste de dem foran medicinske og militært personel , og denne livreddende procedure for at blive anerkendt af American Medical Association .

Betydning


Moderne hospitaler nu tilbyde børn og nyfødte CPR klasser til at forvente, og nye forældre . Online CPR guider forsøge at demonstrere den korrekte måde at administrere genoplivningsudstyr til små børn . Kids Sundhedsstyrelsens hjemmeside ( et link findes i afsnittet Ressourcer ) opfordrer forældre til ikke at give afkald på denne vigtige uddannelse . Da knoglerne hos spædbørn er så skrøbelig , og den relative størrelse af deres lunger så meget mindre end hos voksne , blev CPR procedurer tilpasset genoplive dem . Kids Sundhed hævder , at hvis der er fanget i tide , kan CPR kunne vende vuggedød ( SIDS ) , den tavse dræber , der hævder liv helt raske spædbørn .

Funktion


Demonstration CPR fokuserer på tre vigtigste aspekter ved genoplivning procedure .
Først kommer en check for en klar luftvejene , hvilket kræver fjernelse af eventuelle obstruktion eller fremmedlegemer .
andet er den faktiske vejrtrækning . Demonstranter lære eleverne , hvordan man forsigtigt fordrive deres vejrtrækninger i munden på patienten . Det skal ske med lige nok styrke til at oppuste patientens lunger , men ikke så meget kraft , at de forårsager skader .
tredje er de brystkompressioner , der udføres i mellem mund til mund vejrtrækning ; disse komprimeringer stimulerer blodcirkulationen til organer som de efterligner de faktiske hjerteslag .

funktioner

forskellige enheder , såsom KFUM og Røde Kors tilbyder CPR klasser , hvor certificerede lærere viser disse teknikker . Lærere bruger mannequiner , da de giver øjeblikkelig feedback til læreren og eleven med hensyn til effektiviteten af indsatsen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.