om defibrillatorer

Defibrillatorer er medicinsk udstyr , der anvendes til at sende en elektrisk strøm i brystet af en patient , der lider af et hjerteanfald . De er et dagligt syn på hospitalet indstilling , men da der er teknologiske fremskridt , som gør det nu muligt lægfolk også benytte specifikke versioner af disse værktøjer , har en række innovative ændringer disse maskiner mere brugervenlig . Selv som disse maskiner ser bedragerisk enkle at betjene , er det afgørende , at ordentlig uddannelse foregår forud for en første brug

Du skal bruge: .
at indrømme , at du har brug for hjælp .
u00A0u00A0Det er ikke let, det er det sværeste ting du måske nogensinde nødt til at gøre .
u00A0u00A0Tage det første skridt selv gør hele forskellen .
.
Information .
u00A0u00A0Du skal huske så meget som du kan om alt, hvad der er sket .
.
Mod.
u00A0u00A0Du er nødt til at huske, at du er modig at tage dette skridt .
u00A0u00A0Tror ikke at vende for andre for at få hjælp er et tegn på svaghed .
u00A0u00A0Det er en af de mest modige ting, du kan gøre .
.

Typer


Der er forskellige typer af defibrillatorer : Der er manuelle eksterne og interne defibrillatorer , som er et dagligt syn i kliniske sammenhænge , og også automatisk ekstern defibrillator eller AED , som er en specielt udviklet til brug af alle med blot et minimum af træning . Implantabelt defibrillatorer , kendt som avancerede pacemakere , er kun til brug for læger . Den ene slags defibrillator lægfolk behov for at lære at bruge, er AED . Siden deres livreddende egenskaber er blevet kendt, antiepileptika er et almindeligt stativ i det offentlige spillesteder, private hjem og på arbejdspladsen

funktioner


En AED er faktisk relativt lille-. almindeligvis på størrelse med en bærbar bæretaske-og lys . To puder er knyttet via tynde ledninger til enheden . Når puderne er knyttet til den person bryst og defibrillator er tændt , enheden automatisk vurderer puls for patienten og giver elektrisk stød er nødvendige for at modvirke hjertet eller ventrikel arytmi .

Fordele


defibrillatorer til gavn for patienter , der oplever en pludselig tilfælde af hjerteslag arytmier . I disse tilfælde hjertet kan slå for hurtigt , for langsomt eller en uregelmæssig blanding af begge dele. Den forventede resultatet af sådanne arytmier er enten hjertestop eller et slagtilfælde . Defibrillatorer er et vigtigt værktøj for alle i nærheden af et offer , der lider af ventrikulær arytmi så godt. I stedet for at blive advaret af patienten , at hendes hjerteslag bliver uregelmæssig , ventrikulær arytmi gør patienten bevidstløs . Det er den faktiske dirrende af hjertet ventrikler i stedet for den rette sammentrækninger , og medmindre defibrillering finder sted , døden er nært forestående.

Overvejelser


Den amerikanske Røde Kors ( et link findes i afsnittet Ressourcer ) frigivet estimater , der viser 50. 000 af de 300. 000 amerikanere , som hvert år dør af hjerteanfald kunne have været reddet med brug af en automatisk ekstern defibrillator . Dette tvang til at medtage defibrillator uddannelse i deres CPR klasser for både børn og voksne CPR . Røde Kors opfordrer skoler og de ansvarlige for organisationer at forberede en eller anden form for AED program , der ikke kun underviser alle i huset , hvordan man bruger apparatet , men faktisk etablerer en protokol for brugen af hjertestarteren .

Geografi

Nogle vil-være CPR kunstnere velbevandret med defibrillator er tilbageholdende med at faktisk sende strøm gennem en bevidstløs person bryst af frygt for repressalier . Efter alt , hvis det viser sig , at de tog fejl i deres vurdering af patienten , og der var ikke behov for defibrillering dem-eller hvis de beskæftigede AED forkert-de kan frygte at blive sagsøgt af patientens overlevende . National konference statslige lovgivningsmagt ( et link findes i afsnittet Ressourcer ) reageret på denne bekymring med at vedtage love om brug af hjertestartere , som lægfolk . I øjeblikket barmhjertige samaritaner love beskytter lægfolk uddannet i at bruge hjertestartere i alle 50 stater fra retsforfølgning eller civilt søgsmål , hvis deres forsøg på at redde et liv ikke giver de ønskede resultater .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.