om kørestolsramper

Der er mennesker overalt , der bruger kørestol eller el scootere , enten fordi deres ben ikke fungerer ordentligt , eller de har problemer med at stå i lang tid . Kørestolsramper er stigninger findes uden for bygninger og inde i huse , så folk , der bruger kørestol kan komme rundt . Hældningen af disse ramper skal være en vis margin fremover at være nyttig , og ramper kan være bærbar eller permanent . Love, der beskytter dem med handicap har haft en enorm indflydelse på det stigende antal ramper der bygges

Funktion


Kørestolsramper bruges i stedet for trappen for folk , der bruger kørestol eller magt scootere . Handicappede mennesker bruger disse ramper til at komme ud af biler , ind i bygninger , ned eller op til indgange offentlige steder eller på gaden . Ethvert sted kunne have denne bistået adgang , hvis den eneste måde at komme til en bygning eller struktur er trapper . Ofte folk , der ikke kan gå bygge ramper op til deres hus eller inde for at hjælpe dem med at få op ad trappen

Størrelse


Størrelsen af rampen afhænger af, hvilken type kørestol eller scooter den person drev-. målinger er fundet i manualen . For virksomheder , er den anbefalede forholdet for størrelse 1:12 . Hver centimeter af skråning behov ene fod af rampen i denne sag . Til hjemmet , skal du bruge en 2:12 forhold , hvis personen sidder i sin stol , og en 3:12 hældning kan bruges til en tom scooter , hvis det kan køres op ad rampen . Når du bygger , det nemmeste sted at starte er at måle længden af trappen , der har brug for og gå derfra .

Typer


Tre hovedtyper af kørestolsramper er bærbare , modulære og køretøj . Bærbare slags folde op og kan bruges til at klatre små trapper eller er robuste og solide stigninger , som kan flyttes , hvis det er nødvendigt. Modulære ramper er permanente og består af aluminium -made skrænter med håndlister . Disse mødes amerikanske standarder for skolen eller andre kontorbygninger . Køretøj ramper er for folk i kørestole at afslutte og indtast et køretøj , og er installeret på siden eller bagsiden af en varevogn eller større køretøj .

Tidsramme


En vigtig tid for kørestolsramper og rettigheder for folk, der har brug for dem skete med passage af amerikanerne med Disabilities Act i 1990 i USA Bortset fra forbud mod forskelsbehandling for mennesker med handicap , er det også nødvendigt at bygninger og virksomheder giver husly til folk , der ikke kan gå , herunder kørestol tilgængelighed ind i bygningen eller endda adgang til offentlige transport som tog og busser . På grund af denne passage , kan trapper ikke være den eneste måde at få adgang til en offentlig struktur .

Betydning

Med vedtagelsen af den amerikanske Disabilities Act og yderligere passager i love, der beskytter rettighederne for mennesker med handicap , disse betyde , at vores samfund er mere villig til at acceptere folk, der er anderledes . Kørestolsramper kan nu ses på mange bygninger og lejlighedskomplekser og er standard , når nye bygninger er lavet . Før disse love , til folk der havde brug for ramper komme rundt skulle klare sig selv . Tilføjelsen af flere af disse betyder, at regeringen har indset sit behov for at yde disse tjenester .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.