om livredder CPR

Livreddere er blevet gjort berømt af " Baywatch ". I modsætning til den trinde skønheder i tv-serien , er livreddere omhyggeligt uddannede fagfolk, der leverer nødhjælp til svømmere . Ud over at spare drukning ofre ved at trække dem ud af vandet , administrere de førstehjælp og CPR , og er også uddannet i brugen af hjertestartere . Afhængig af hvor de arbejder , livreddere »udstyr varierer , ligesom deres måde at drive . Nogle livreddere holde øje fra et tårn på stranden , mens andre langsomt patrulje flodbredder og kyster i terrængående køretøjer .

Typer


Livreddere er ekspert fagfolk eller frivillige , der kan blive opfordret til at give CPR på en række steder . I øjeblikket er der tre bredt accepteret klassificeringer af livreddere . Lavvandede ledsagere refererer til de livreddere , der måtte være på vagt i områder , hvor vandet er 4 meter dyb eller derunder. Waterfront livreddere finde beskæftigelse på puljer , søer og vælge svømning kun udendørs spillesteder . En grundlæggende livredder er begrænset til at arbejde på puljer .

Funktion


livredder opgaver er varierede , afhængigt af uddannelse og certificeringer de enkelte livreddere hold . Nogle livreddere er dygtige til at gøre førstehjælp og CPR , mens andre nærmere ind på disse grundlæggende teknikker og drive adrenalin auto injektor enheder eller automatiske eksterne defibrillatorer .

Overvejelser


Den amerikanske Røde Kors ( et link findes i afsnittet Ressourcer ) Og andre agenturer tilbyde livredder uddannelse og certificering klasser . Disse klasser er en blanding af bog læring , klasseundervisning og den praktiske anvendelse af de ting , der er omfattet i klasseværelset . Hertil kommer, at uddannelsen giver også svømning klasser og tid på at teste .

Misforståelser


Det er en almindelig misforståelse, at en livredder skal have den perfekte svømning stil . I stedet livredder , der kan forvente at tjene certificeringer er svømmer , der viser et hurtigt , stærkt og varige svømning stil . Hvorvidt slag mekanikere er teknisk korrekte eller ej er irrelevant , så længe livredder i uddannelse kan vise , at han trygt kan redde , sikker og bringe i land en potentiel offer for en gennemsnitlig vægt --- selv i dårligt vejr .

Advarsel

Den livredder som undlader at tjekke scenen for sikkerhed forud for starten CPR sætter ikke kun offeret , men også sig selv , andre tilstedeværende , og første respondenter i fare . For eksempel kan en stærk revlehul nemt få livredder til at miste sit fodfæste og glider ud i havet sig selv, manglende kontrol på dette sikkerhedsrisiko kan få tilskuerne til at følge ham i vandet og også kræve redning . Desuden er en almindelig fejl, som nybegyndere livreddere er at hoppe direkte til CPR del af redning aktivitet snarere end at sikre , at en tilskuer opfordrer til hjælp fra første responders .

Effekter

Livredder CPR er ikke kun bruges til at gemme andre og stabilisere dem , indtil hjælpen kan nå frem . I stedet er der Røde Kors livredder konkurrencer ( et link findes i afsnittet Ressourcer ) i Californien , Florida og også Mississippi . Normalt team begivenheder , skal deltagerne vise deres færdigheder på --- blandt andet-at formidle og CPR .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.