om medicinsk advarsel smykker

Medicinsk indberetning smykker er beregnet til at hjælpe læger reagere hensigtsmæssigt , hvis de støder på dig i en situation, hvor du ikke kan oplyse dem om medicinske forhold , som kan påvirke den måde, de behandler dig . Medicinsk indberetning smykker kan redde dit liv ved at underrette læger og sygeplejersker om forhold, der kan komplicere behandlingen . Mange farver og stilarter er tilgængelige , mange af dem ganske fashionable

Du skal bruge: .
En behagelig , men travl dag
24 timer .
Tyggegummi /Soda .

Funktion


Medicinsk alarm tags informere lægefaglige betingelser , såsom narkotika allergi , diabetes og astma , der påvirker deres bestræbelser på at behandle dig . I tilfælde af at du er bevidstløs eller på anden måde ude af stand til at kommunikere i en nødsituation , henvises læger til tags til kritiske oplysninger .

funktioner


Medicinsk alarm smykker findes i mange stilarter , men de har alle en funktion til fælles : en caduceus , ( en slange viklet et stang eller personale ) eller et rødt kryds . Mens resten af stykket kan uddybe , bør forsiden af tag ikke accent med noget andet end dette symbol for at sikre , at det er let at få øje på .

Identifikation


Du kan identificere medicinske advare smykker af caduceus eller rødt kryds . På den indvendige , vil du finde en kort besked om den person, som er iført den tag. For eksempel , kan det sige " diabetikere "eller " penicillin allergi . "

Typer


Medicinsk alarm smykker generelt kommer som armbånd eller vedhæng . Din hals og håndled er de to områder , som læger check i en nødsituation , hvis du reagerer ikke . Nogle mennesker kan lide at bære deres vedhæng korte , ligesom chokers , mens andre foretrækker at putte dem ind i deres tøj , hvor de vil ikke blive set medmindre det er nødvendigt .

Fordele

Iført et stykke af medicinsk indberetning smykker kan redde dit liv ved at advare en Emergency Response Team til vigtig information . En medicinsk alarm tag kan endda minde dig om at fortælle medicinske fagfolk om potentielle komplikationer med din behandling .

Advarsel

Medicinsk alarm smykker er en nødsituation sikkerhedsforanstaltning alene. Når det er muligt , kan en læge få mere og bedre information fra dig , end de vil få fra én eller to ord på et tag .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.