om nikotin tyggegummi

Nikotin tyggegummi er et produkt med en kort historie . Det har kun eksisteret siden begyndelsen af 1990 's . Men i den tid har der været en enorm mængde af debat og uenighed med hensyn til effektivitet , sikkerhed og generelle berettigelsen af en sådan tyggegummi . Selv om der er visse risici forbundet med nikotin tyggegummi , der er også mange potentielle fordele for dem, der bruger det rigtigt

Identifikation


Nikotintyggegummi er det udtryk , der bruges til at beskrive enhver tyggegummi produkt, som nikotin er blevet tilføjet eller anden grund . I de fleste tilfælde vil den mængde nikotin er forholdsvis lav , men nogle mærker indeholder op til 4 mg nikotin pr servering af tyggegummi . Nikotin er naturligvis en af de mange farlige og vanedannende stoffer , der findes inden for tobak .

Funktion


Nikotin tyggegummi er beregnet til brug som et redskab til at hjælpe tobak brugere overvinde deres afhængighed af nikotin . For at gøre så brugeren tygger nikotintyggegummi til at frigive nikotin i det , og derefter trykker hjørnetand mellem kind og tandkød . Dette gør det muligt for nikotin for at indtaste blodbanen for brugeren . Den nikotin er med til at lette brugerens trang til deres tobaksvare valg . Håbet er, at ved gradvist at mindske antallet af tyggegummi , der bruges , med tiden , kan de enkelte indstille deres cravings helt og i sidste ende føler ikke behov for nikotin overhovedet.

Geografi


Lovligheden omkringliggende nikotin tyggegummi varierer meget fra det ene område til det andet . Forskellige lande, stater og endda amter kan have deres egne unikke regler , der regulerer salg af nikotintyggegummi . På mange områder er det sælges i håndkøb , men den blev solgt til mindreårige er normalt tæt reguleret. I nogle steder , er imidlertid en recept fra en læge forpligtet til at købe nikotinsubstitution produkt af enhver art , herunder nikotin tyggegummi .

Tidsramme


Den mængde tid, en person bruger nikotin tyggegummi er stærkt variabel . Dem, der bruger det til at erstatte tobaksvarer faktisk kan ende med at bruge gummi regelmæssigt for ubestemt tid . For sådanne mennesker tyggegummi er egentlig ikke en tobak ophør værktøj, men mere et " sikker " afløser for tobaksvarer . Andre , naturligvis , bruge simpelthen nikotin tyggegummi som et springbræt på vej til at befri sig af nikotin afhængighed for god . Folk , der falder ind under den sidste kategori kan bruge nikotin tyggegummi til så lidt som et par dage eller i flere år , afhængigt bare på deres egen tilgang og succes med at holde op med processen .

Overvejelser

Desværre , nikotin brug af helst sort gør bære med sig visse risici . Nikotin tyggegummi kan have negative virkninger på oral sundhed for de bruger det og kan være yderst vanedannende . Mange tobak brugere , der forsøger at stoppe ved hjælp nikotin tyggegummi kan simpelthen ende med at afhængige af tyggegummiet . Udover dette er der det faktum, at tyggegummiet kan være ekstremt dyrt . Ofte tandkødet er meget dyrere end de tobaksvarer det erstatter . For nogle , der er afhængige af nikotin , dog kan nikotinsubstitution hjælpemidler som nikotintyggegummi være den eneste brugbart redskab til at hjælpe i kampen mod afhængighed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.