om redning vejrtrækning

Rescue vejrtrækning falder ind under paraplyen af kunstigt åndedræt . Det er kendt af en bred vifte af udtryk såsom mund til mund genoplivning , der tilbyder nogen kys i livet, eller udløbet ventilation . Uanset hvilken terminologi man anvender , redning vejrtrækning , i simpleste form , henviser til oppustning lungerne af en ikke-vejrtrækning enkelte med luft , der kommer fra dine lunger , der udvises via munden . Rescue vejrtrækning bliver undervist indgående i forbindelse med førstehjælp kurser , og det er krediteret med at redde liv spædbørn , børn og voksne .

Historie


Rescue vejrtrækning er en forholdsvis ny disciplin . To læger --- Peter Safar og James Elam --- er krediteret med popularisering af praksis mund til mund genoplivning i slutningen af 1950'erne . Begge læger har arbejdet hårdt på at bevise , ikke blot effektiviteten af den teknik , men også hvor let den praksis , der ville tillade selv lægge personer til at bistå en ikke-vejrtrækning patient til at overleve vente indtil akut medicinsk personale kunne nå frem.

Typer


Der er forskellige former for rednings vejrtrækning . Afhængigt af patientens alder , størrelse og endda arter , der er mund til mund genoplivning guider til spædbørn , små børn , voksne og endda kæledyr . Links til spædbørn , voksne , og kæledyr rednings vejrtrækning og overordnede CPR foranstaltninger er anført i afsnittet Ressourcer .

Funktion


Rescue vejrtrækning redder livet for de patienter , som er ophørt vejrtrækning , men er heller ikke omfattet af kvælning . De mest almindelige modtagere af rednings-vejrtrækning forsøg er mistænkt drukner tilfælde, hvor der stadig er en chance for at genoplive offeret . Enhver, der har stoppet trække vejret , men viser ikke nogen forhindring for luftvejene er en god kandidat for at modtage mund til mund metoden .

Teorier /Spekulation


Der har været spekulationer om at være i stand til at sprede eller fange HIV og andre smitsomme sygdomme samtidig påbegynde redning vejrtrækning . Akut medicinsk personale og første respondenter nu rutinemæssigt foretage genoplivning masker , som giver en -vejs ventiler i munden området og tillader mund til maske vejrtrækning . Ikke blot den fjerne muligheden for at komme i kontakt med kropsvæsker , men også eliminerer risiko for at indånde den udåndede luft af offeret , hvoraf nogle kan indeholde små dråber , transmission influenza eller andre smitte .

Overvejelser

Rescue vejrtrækning lyder som en meget enkel virksomhed : Sørg for , at der ikke er nogen forhindring i luftvejene , skal du åbne ofrets mund , klemme næsen lukket , og derefter trække vejret i det fri munden . Det er ofte ikke forstået, at der er en række overvejelser, der ikke passer ind i standard scenariet . For eksempel , hvis der er omfattende mund skader , kan redde vejrtrækning skal ske gennem næsen ved at klemme ofrets mund . Omvendt , hvis patienten tandprotese , og de er ikke forvredet , de har brug for at blive i munden under redde vejrtrækning forsøg . Endelig er der en chance for at få bidt af et offer , der kommer til , mens du administrerer mund til mund genoplivning . Dette gør pauser og observere for en stigende brystet sådan et afgørende skridt i processen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.