om selvforsvar peber spray

Peberspray er en kombination af kemikalier , der inducerer ekstreme tåreflåd , hoste , og selv midlertidig blindhed , når den udsættes for det . Det er mest almindeligt anvendt i selvforsvar fra mennesker og dyr , men det er ved at udvide til crowd control spørgsmål samt

Funktion <. /h2 > funktion selvforsvar peberspray er at neutralisere en angriber . Som et resultat af sin vellykkede resultater og tilgængeligheden af det i kompakt størrelse , har peberspray vokset i popularitet . Det er også relativt billigt , og ingen tilladelser er nødvendige for at gennemføre det , i modsætning til muskatblomme , der nogle gange kommer med særlige legalities . Det er nu et af de mest populære ikke- dødelige former for selvforsvar , der eksisterer i dag .

Typer


Traditionelt peberspray kommer i en lille beholder med en trykknap type aktivering , der ligger på toppen . Ofte er det en meget lille enhed , der nemt passer ind i en lomme eller taske , og kan endda være skjult i hånden, hvis gå gennem et parkeringshus natten , for eksempel . De nyeste former omfatter ringe, der bæres på fingeren og er fyldt med peberspray , der hurtigt kan sigte og anvendes i en alvorlig situation . Politiet er også ved at udvikle peberspray , der kan blive skudt ud af en maling bold type pistol i skarer til støtte i at stoppe optøjer .

Effects


Modtageren af en peberspray Blast er næsten øjeblikkeligt neutraliseres . Øjnene lukkes tæt og begynder at rive ukontrollabelt , de hoste og har svært ved at trække vejret , og opleve en meget intens stikkende fornemmelse . Det kan også forårsage midlertidig blindhed hos nogle mennesker. Virkningerne sidste for omkring 30 til 45 minutter , med resterende effekter og brændende hud varig 60 minutter eller mere . Vandforsyning ikke fradrag for peberspray ofrene .

Størrelse


Peberspray beholderne er meget kompakt , lige i kapacitet fra kvart-ounce hele vejen til 5 oz, eller mere . Det er denne kompakte størrelse, der gør det muligt at blive gennemført uden besvær og ude af syne . Peberspray ringene er ikke større end en normal ring , men den " sten " er virkelig en dyse , der udløser kemiske , og crowd control peberspray , der bruges af politiet til crowd control er på størrelse med en maling bold pellet .

Advarsel


Selv om det er almindeligt tilgængelig og nem at købe , peberspray er ikke en joke . Det virkelig gør ondt , og bør kun bruges i nødstilfælde . Sprøjtning det ind i øjnene på en ven er en meget dårlig idé . Sørg også for du holder dysen mod offeret , når du aflade dåsen . I en panik situation , har folk været kendt for at sprøjte sig selv , hvilket naturligvis ikke er den ønskede effekt . Endelig , hvis du er under 18 år og har planer om at købe peberspray , så lad jeres forældre kender .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.