plasticflaske sikkerhed

Plastic er en menneskeskabt produkt , som har været under kontrol i mange år. Folk spørgsmål dets anvendelse som levnedsmiddel-og drikkevareemballage , om dens sandhed genanvendeligt og de sundhedsmæssige risici, måske eller måske ikke fremme .
Som et element , der er en del af vores hverdag , er det vigtigt at sikre, at du er vidende og forsigtig, når det kommer til plast . Der er mange forskellige typer , nogle gode og nogle dårlige til human brug , men hvis ikke genanvendt , alle plast er ikke sikkert for Jorden

funktioner


Plastic er et sundheds- , ressourcestærk produkt , det er splintre-bevis , let, fleksibelt , sikkert og bekvemt for menneske- brug . Det giver en god barriere mellem dit produkt og forurening , samtidig danner i enhver form , størrelse eller farve er nødvendigt .
De forskellige plast er blevet testet mange gange af Food and Drug Administration til at sikre sikkerheden af mad og drikke pakning og opbevaring . De fleste opfylder de nødvendige krav , men flere plast indeholder skadelige kemikalier , der kan udvaskes til produkter , hvis det ikke anvendes korrekt-disse bør ikke opvarmes , da nogle ikke er sikre til brug i fødevarer , og nogle ikke kan genanvendes .

Identifikation


Plast kan identificeres af den numeriske genanvendelse trekanten er placeret i bunden af beholderen . Mærket " 1 " gennem " 7 ", er det vigtigt at kende forskellene mellem dem . Disse fire typer af plast-PET , HDPE , LDPE og PP-betragtes som " gode " plast . De er sikre for menneskers brug , kan genanvendes til senere brug og kan findes i vores hverdag .
polyethylenterephthalat ( eller PET , mærket " 1 " ) bruges i aftapning farvande og sodavand , salatdressinger , mælk , osv. Normalt findes i køkkenet , PET er et meget holdbart plast , der stadig har let og smidigt . Plastic "2 " er High Density Polyethylene ( HDPE ) , som er en hårdere , tykkere plastik, der er for det meste varme-resistente . Det er ofte brugt til at pakke shampoo , læbe balsam, vaskepulver og tykkere emballage til fødevarer ( smør , yoghurt , mælk kander ) . PET og HDPE er de mest udbredte og lettest genvundet plast .
Low Density Polyethylen ( LDPE , " 4 " ) , som er en fleksibel plast , der ofte anvendes til produkt dispensering ( klemme flasker , øjne pipetter , food service flasker ) og at gøre plastikposer ( købmand , brød , producere , rensning , osv. ) . LDPE er meget let genbruges . Polypropylen ( PP , "5 " ) udfylder mange forskellige odd- formet plastic former som sugerør , flaske hætter , medicinflasker , take-out containere , osv. Det er en tæt plast, men er sikkert for mennesker og kan genbruges til hård -plast emner som is skrabere og koste .

Typer


Nylige undersøgelser har vist, at de resterende tre plast ikke bør anvendes , når det kommer til fødevarer og drikkevarer på grund af kemikalier og hærdning tilsætningsstoffer baseret i produkterne .
polyvinylchlorid ( PVC , " 3 " ) er typisk en klar , kemisk resistent plast, der har oplevet den seneste kontrol . Selv om det engang blev brugt til sirup , olie og baby legetøj , er PVC nu mest brugt som rørsystemer , badeforhæng og gulvbelægning . Det menes at frigive phthalater , når de opvarmes , som ikke er gode til konsum eller ved indånding.
Polystyren ( PS , " 6 ") er mistænkt for at frigive en usund tilsætningsstof og kræftfremkaldende , styren . Almindeligt anvendt til emballage jordnødder , æg kartoner , plast sølvtøj , kødbakker og plastikkrus , PS fortsætter med at være klar til brug og genbrug . At forebygge forurening eller toksicitet , undgå opvarmning disse plast .
Den sidste genanvendelse kode, " 7 " betegner alle andre plast . Dette dækker de fleste Tupperware , sport flasker , sutteflasker , store vand kander , osv. Normalt disse plast indeholder polycarbonat , som kan frigive bisphenol " A " i fødevarer og drikkevarer , hvis det ikke er korrekt opbevaret.

Advarsel


En stor bekymring når det kommer til plastflaske sikkerhed er, at de havn dårlige bakterier og sprede bakterier og sygdomme . Plastic alene er en sundhedsmæssig materiale , men det kan være forurenet engang brugt . Drikker containere havn bakterier på grund af den overskydende fugt og menneskelig kim kontakt , men det er OK at rense og genbruge plastic vandflasker ( sørg for at bruge varmt vand og lad beholderen helt tørre , før genfyldes ) . Aldrig bruge en flaske , som har siddet i et varmt , fugtigt miljø ( i en bil , i en vindueskarm , osv. ) for lange , fordi det fremmer bakterievækst .

Potentielle

Plastic er meget almindelig i daglig brug og har erstattet mange andre materialer som glas , træ , metal , papir , ler , osv. Produktet vil fortsætte med at fylde denne emballage formål i mange år fremover , men folk har brug for at være ansvarlige med deres plast ; materialet nedbrydes meget langsomt og skal genanvendes for at forebygge yderligere forurening af verden . Vær opmærksom på , hvilke typer plast kan genanvendes curbside og altid bruge denne service til at forhindre dumping af flasker og beholdere i deponeringsanlæg . Forskning, hvor man kan genbruge mindre almindeligt plast .
Utroligt , bliver genanvendt plast nu almindeligvis anvendes i hverdagen og kan yderligere genbruges til tøj ( fleece , læder ) , sko , tæpper , cykel stativer , flere plastprodukter , mv Fremtiden for plast kan blive endnu mere mangfoldige og lyse , som vi fortsætter med at lære mere om denne alsidige materiale .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.